Search icon

Lynn & Shorty

Lynn & Shorty

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Allebei klein van stuk maar niet te missen! Ze vullen elkaar muzikaal prachtig aan en hun stemmen passen mooi bij elkaar. Lynn & Shorty brengen hun repertoire met veel gevoel, plezier en enthousiasme en hebben duidelijk liefde voor wat ze doen. Dit is het ideale duo voor de muzikale omlijsting van uw evenement! Lynn (Lienke Iburg) en Shorty (Sjoerd Arends) kennen elkaar via de verschillende bands waar ze samen in zingen. Ze brengen hun repertoire met veel gevoel, plezier en enthousiasme en hebben duidelijk liefde voor wat ze doen. Onder begeleiding van Shorty op gitaar of toetsen spelen en zingen zij voor ieder wat wils. Van intieme easy listening tot krachtige en swingende muziek. Van de bekende klassiekers tot de nieuwste hits. Als de muziek erom vraagt pakt Lynn er een tamboerijn of ander percussie-instrument bij. ‘Lynn & Shorty’ zijn geschikt voor muziek op de achtergrond maar kunnen ook de aandacht vragen van het publiek en meer op de voorgrond treden met hun muziek en prachtige stemmen. Het repertoire en eventuele geluidsversterking kan aangepast worden aan de gelegenheid en de locatie. Of het nou een borrel, een huwelijksceremonie of een bedrijfsevent is, Lynn en Shorty zijn erg flexibel en nemen zo nodig hun eigen PA (geluidsversterking) en/of elektrische piano mee. De geluidsinstallatie die ze meebrengen kan de muziek versterken tot maximaal 150 gasten.
In het verleden hebben Lynn en & Shorty o.a. opgetreden bij de De Librije te Zwolle, TOP2000 Arnhem en Rozet Arnhem.
Shows:
 • Lynn & ShortyVanaf865
Genres
AchtergrondmuziekPop

 • Feelings (professionele coverband)
  Feelings (professionele coverband)

  Vanaf1950 Coverbands

  AllroundDance Classics
 • Poolsinger & Friends
  Poolsinger & Friends

  Vanaf660 Coverbands

  Eighties / 80´sNineties / 90`s
 • Diep Triest
  Diep Triest

  Op aanvraag Coverbands

  Levenslied / volks

Lynn & Shorty boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Lynn & Shorty beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Lynn & Shorty liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Lynn & Shorty wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Lynn & Shorty boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.