Search icon

Maarten Russchen Band

Maarten Russchen Band

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Maarten Russchen heeft een fantastische band geformeerd en speelt daarmee geregeld op allerlei podia en festivals. Na vele jaren als gitarist anderen te hebben begeleid heeft Maarten Russchen in 2015 besloten zijn eigen weg te gaan. Zijn muziek loopt over van bluesgitaar en de vette Hammond sound van Hans de Wild. De robuuste ritmesectie wordt gevormd door Maarten Bakker op bas en Peter Weissink op drums. Op 6 november 2016 is de EP Better Pack Your Bags uitgebracht.
Shows
Maarten Russchen Band
Maarten Russchen Band

Vanaf750

Genres
BluesFunkJazz

Videos
 • Golden Earring
  Golden Earring

  Op aanvraag Band

  Rock
 • Fat Harry & the Fuzzy Licks
  Fat Harry & the Fuzzy Licks

  Vanaf1180 Band

  BluesFunk
 • Cock Robin
  Cock Robin

  Op aanvraag Band

  PopRock
Maarten Russchen Band boeken doe je zelf!
Band boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Band direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Maarten Russchen Band beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Band boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Maarten Russchen Band liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Maarten Russchen Band wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Maarten Russchen Band boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Band meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.