Search icon

Madonna Tribute Band

Madonna Tribute Band

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Madonna Tribute Band heeft de stap gemaakt zich als tributeband aan één van de allergrootste popsterren ooit te wagen, Madonna. Gebaseerd op de Re-invention Tour, de Confessions Tour en de Sticky en Sweet Tour heeft de Madonna Tribute Band een anderhalf uur durende show geproduceerd waarin maar liefst 19 hits van Madonna worden vertolkt. Met een vrijwel identieke sound, een spetterende dansact met typerende choreografieën, authentieke kleding, professionele videoclips en live beelden wordt een spectaculaire Madonna-act neergezet. Zien we Madonna na haar optredens van september 2008 waarschijnlijk niet zo snel terug in Nederland: de Madonna Tribute Band is een méér dan volwaardig alternatief. De show is geschikt voor elke gelegenheid. Of het nou om theaters, clubs, bedrijfsfeesten of festivals gaat, de show is altijd veelzijdig en entertainend en velen zullen naar huis gaan met het gevoel daadwerkelijk een concert van Madonna te hebben bijgewoond. Kortom: De Madonna Tribute Band is uniek in ons land en daarom een act die je niet mag missen.
Shows:
 • Madonna Tribute BandVanaf4350
Genres
Eighties / 80´sNineties / 90`sPopTribute

Videos
 • Spider And The Fly
  Spider And The Fly

  Op aanvraag Tributebands

  RockTribute
 • Men on the moon
  Men on the moon

  Op aanvraag Tributebands

  FeestRock
 • The Professor (USA)
  The Professor (USA)

  Op aanvraag Tributebands

  FeestRock & Roll

Madonna Tribute Band boeken doe je zelf!

Tributebands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Madonna Tribute Band beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Madonna Tribute Band liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Madonna Tribute Band wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Madonna Tribute Band boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.