Search icon

Magic bubbels and sounds

Magic bubbels and sounds

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Bubbledutch bellenblaas activiteiten en arpalisa verzorgen een magische show voor jong en oud Interactieve bellenblaas show van BubbleDutch bellenblaas activiteiten met live muziek op de electro harp van Arpalisa: adembenemend en betoverend. De combinatie van show en meedoe activiteit maakt deze act geschikt voor evenement, familie feest en festival.
Shows:
 • Magic bubbels and soundsVanaf445

Videos
 • Rob Lamberti
  Rob Lamberti

  Op aanvraag Tributebands

  PopTribute
 • Elton John by Jimmy Love
  Elton John by Jimmy Love

  Op aanvraag Tributebands

  PopSeventies / 70`s
 • Hitmaestro
  Hitmaestro

  Op aanvraag Allround DJ's

  AllroundFeest

Magic bubbels and sounds boeken doe je zelf!

Muziekacts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Muziekacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Magic bubbels and sounds beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Muziekacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Magic bubbels and sounds liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Magic bubbels and sounds wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Magic bubbels and sounds boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.