Search icon

Magic Nape

Magic Nape

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Direct boeken met goedkeuring

Aanvragen
Magic Nape is hét nieuwe aanstormende goocheltalent van Nederland en sinds 2019 te boeken. Met zijn jonge leeftijd heeft hij toch Inmiddels al meer dan 1000 optredens op zijn naam staan. Magic Nape kan met zijn Close-up Magic rondlopen tussen de gasten door en is daarnaast ook een topentertainer op de planken met zijn interactieve illusie shows. Magic Nape, woonachtig te Amsterdam, heeft het vak zichzelf aangeleerd. Door uit allerlei hoeken van de illusie wereld te leren, heeft hij nu zijn eigen stijl gecreëerd die uniek is in zijn soort. Magic Nape is geschikt voor allerlei events. Van zakelijke events tot bruiloften, Magic Nape is de illusionist die je zoekt!
Shows:
 • Podium ActVanaf299
 • Table MagicVanaf499

Videos
Foto's
 • Peter Eggink - Table-Magic
  Peter Eggink - Table-Magic

  Vanaf775 Illusionisten

 • Tafelgoochelaar Davinti
  Tafelgoochelaar Davinti

  Vanaf395 Illusionisten

 • ADH2
  ADH2

  Vanaf1550 Illusionisten

Magic Nape boeken doe je zelf!

Illusionisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Magic Nape beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Magic Nape liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Magic Nape wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Magic Nape boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.