Search icon

Magic Show

Magic Show

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Magic Show van Tim Slaats zorgt ervoor dat de gasten op jouw evenement met een mond vol tanden zullen staan! De trucs die Tim uit zijn mouw schudt zijn absoluut verbazingwekkend. Boek deze act nu via TotalBookings! Magic Shows vol humor De Magic Shows bestaan niet uitsluitend uit magie en ongeloof, er is daarnaast ruimte voor een flinke dosis humor. Tim vraagt regelmatig iemand uit het publiek om te komen assisteren. Het gaat om lieftallige assistentes en gewillige slachtoffers, uiteraard zorgt Tim ervoor dat hen niets zal overkomen. Toch? Wie durft het aan om met Tim mee te gaan tijdens De Magic Show? Hij zorgt voor verbazende trucs en bijzondere illusies, waarbij de deelnemers na afloop minstens zo perplex staan als het publiek dat er met de neus bovenop stond en niet weet wat er precies is gebeurd. De Magic Shows zijn ook inzetbaar als spectaculaire openingsact voor een event, festival enz… Deze act duurt dan 10 minuten, hierbij word gewerkt met koud vuur en spectaculaire trucs en illusies! De Standaard Magic Shows duren 20 – 45 minuten De Magic Show is geschikt voor bijvoorbeeld familiefeesten, bedrijfsfeesten, verenigingen en andere bijzondere gelegenheden. De show duurt minimaal 20 minuten, in totaal heeft Tim materiaal voor zo’n 45 minuten aan goochelen. Het is mogelijk om de show in overleg samen te stellen, aan de hand waarvan Tim zorgt voor De Magic Show waar het publiek het nog lang over zal hebben. De grote Magic Show is een show bedoelt voor volwassenen. Tim Neemt het publiek mee in de wondere wereld van illusie en bedrog. Hij toont verschillende onderdelen zoals de mooiste trucs, Manipulatie en Mentale acts. Dit is een show vol Humor en ongeloof! Tim vraagt mensen uit het publiek om te komen assisteren, soms als lieftallige assistent(e), maar soms als willig slachtoffer! Wie durft het aan? Deze show is al te boeken met een duur van minimaal 20 min. tot max. 60 minuten Dit in overleg met de klant. GESCHIKT VOOR: Familiefeesten Bedrijfsfeesten Verenigingen Etc… De korte acts zijn geschikt voor bijvoorbeeld: Een Bijzondere Openingsact ( ILLUSIE ACT) Laat een belangrijke gast magisch en spectaculair tevoorschijn komen met een leuke magische show erom heen. Magische Presentatie van een nieuw Product of Logo Deze act word opmaat gemaakt naar de wensen van de klant. Alles word in overleg besproken.
Shows
Magic Show
Magic Show

Vanaf450


Videos
 • Crazy Harder "World's Most Famous Crazy Popstar"
  Crazy Harder "World's Most Famous Crazy Popstar"

  Vanaf1995 Illusionisten

 • Justin Vliegenthart - Table-Magic
  Justin Vliegenthart - Table-Magic

  Vanaf590 Illusionisten

 • Street Magic Show
  Street Magic Show

  Vanaf575 Illusionisten

Magic Show boeken doe je zelf!
Illusionisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Magic Show beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Magic Show liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Magic Show wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Magic Show boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Illusionisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.