Search icon

Magie Culinair | Ton Bal

Magie Culinair | Ton Bal

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Magie Culinair met de veelzijdige gastheer en het entertainment van Ton Bal. Tijdens de Magie Culinair worden alle zintuigen van de gasten letterlijk geprikkeld. Verrassende illusies, humor en lekker eten zijn de ingrediënten van de Magie Culinair. Er zijn diverse Magie Culinair settings mogelijk. Enkele voorbeelden: 1. Magie Culinair in eigen theater Wij hebben de beschikking over een zeer sfeervol magisch mini theater in Bennebroek waar een zeer uitgebreid en verrassend samengesteld warm- en koud buffet (vooraf, hoofdgerecht en toetje) in combinatie met entertainment tot maximaal 55 personen kan worden verzorgt. Indicatie voor 4 uur compleet arrangement inclusief mini theater, licht, geluid, buffet, drankjes met uitzondering van sterke drank en het entertainment van gastheer Ton Bal. Bij deze Magie Culinair wordt alles voor je gasten tot in de puntjes verzorgt in een sfeervolle en magische ambiance. In overleg zijn er diverse mogelijkheden van aanvullend entertainment mogelijk van magisch duo entertainment tot combinatie met een zanger of diskjockey. 2. Magie Culinair op je eigen locatie Zelf een restaurant, partycentrum of locatie ter beschikking en van plan een evenement te organiseren waar magie, entertainment en lekker eten centraal moeten staan? Dan is de Magie Culinair vast iets voor je. Je zorgt zelf voor de locatie en het diner. Dan zorgen wij voor het entertainment tussen de gangen door. Indicatie voor 4 uur inclusief reis- en onkostenvergoeding, decor, licht, geluid en het entertainment van gastheer Ton Bal met collega entertainer.
Shows
Magie Culinair | Ton Bal
Magie Culinair | Ton Bal

Vanaf1450


 • Dennis Oosterwold
  Dennis Oosterwold

  Op aanvraag Illusionisten

 • Catastrophe
  Catastrophe

  Vanaf525 Illusionisten

 • Goochelaar Gerard
  Goochelaar Gerard

  Vanaf595 Illusionisten

Magie Culinair | Ton Bal boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Magie Culinair | Ton Bal online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Magie Culinair | Ton Bal net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Illusionisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Magie Culinair | Ton Bal beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Magie Culinair | Ton Bal liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Magie Culinair | Ton Bal wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Magie Culinair | Ton Bal boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Illusionisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.