Search icon

Magisch Spreker WerkGeluk

Magisch Spreker WerkGeluk

Masterclasses
Nederlands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Zoek je een inspirerend spreker? Door zijn meer dan 25+ jaar aan ervaring als goochelaar en trainer krijgt Magisch Spreker Gerard du Buf elke groep mee. Gerards Magische Lezingen bevatten fantastische goocheleffecten en wijze levenslessen. De perfecte vorm van infotainment voor een teamdag, congresdag of bedrijfsuitje dus. Magisch Spreker Gerard is opgeleid als NLP trainer, studeerde Positieve Psychologie aan de Radboud Universiteit en volgde vele cursussen over de psyche van de mens. Een goed beeld geeft de referentie geschreven door Frank van Gool van Trifier: "Wat een leuke manier om mensen aan het denken te zetten. Zowel over de magische kunsten (Hoe doet ie het?) als over de inhoud van zijn lezing over Werkgeluk. (Hoe doe ík het?) "

Shows
Optioneel: Magische Workshop (als aanvulling op de lezing)
Optioneel: Magische Workshop (als aanvulling op de lezing)

Vanaf995

Magische Lezing Werkgeluk
Magische Lezing Werkgeluk

Vanaf995


Video’s
Foto's
 • Presentatie door Gert Jakobs
  Presentatie door Gert Jakobs

  Vanaf1750 Masterclasses

 • De magie van AI - Ruben Peters
  De magie van AI - Ruben Peters

  Op aanvraag Masterclasses

 • Andy McDonald
  Andy McDonald

  Vanaf2750 Masterclasses

Magisch Spreker WerkGeluk boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Magisch Spreker WerkGeluk online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Magisch Spreker WerkGeluk net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Masterclasses boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Masterclasses direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Magisch Spreker WerkGeluk beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Masterclasses boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Magisch Spreker WerkGeluk liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Magisch Spreker WerkGeluk wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Magisch Spreker WerkGeluk boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Masterclasses meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.