Search icon

Manuëla Kemp

Manuëla Kemp

Artiesten
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Manuëla Kemp werd geboren in het Noordhollandse Kwadijk. Nadat ze het Atheneum heeft gedaan en een etaleur opleiding heeft gevolgd, gaat ze de showbizz in. Manuëla loopt modeshows en verzorgt op de Firato de introductie van Filmnet. Manuëla begint als dj bij radiopiraat ‘Dynamic’. Na een interview met Rob Houwer wordt zij gevraagd om de productiewerkzaamheden voor zijn speelfilm ‘Het bittere kruid’ te doen. Bert van der Veer staat samen met Joop van den Ende aan de basis van haar carrière als presentatrice. Voor RTL4 presenteert Manuëla een paar jaar verschillende programma’s waaronder Eigen Huis en Tuin en Gezondheid. Hierna maakt ze de overstap naar de KRO. Bij deze zender krijgt Manuëla met het programma ‘Maan bij nacht’ alle vrijheid om haar twee grootste passies, presenteren en zingen, te combineren. Na een aantal jaar keert Manuëla echter weer terug naar RTL4 en presenteert daar diverse programma’s waaronder Alles voor de band, Het Swingpaleis, de Edison Music Awards, Dayzers, Bobo’s in the Bush en natuurlijk ‘De Vrienden van Amstel’ en de gelijknamige jaarlijkse liveshow in Ahoy. Manuëla speelde een rol in de film ‘De Zeemeerman’ en in ‘Alice in Glamourland’. Ook speelde zij een gastrol in diverse televisieproducties. De zangcarrière van Manuëla begint bij de meidengroep The Revelletes. Daarna is ze in 1997 background vocal bij de theatertour van Ramses. In 2001 komt haar debuut album ‘Slapeloze nachten’ uit. En in 2004 verschijnt de singel ‘In het licht van jouw ogen’. Naast de huidige werkzaamheden treedt Manuëla op met haar ‘Manuëla Kemp band’, met ‘Hollywood Boulevard’, met Suzanne Klemann (Loïs Lane), met de gelegenheidsband ‘The Cheddar Headz’ of met ‘Girls wanna have fun’ (een gezelschap van van spraakmakende meiden uit de pop- en rockscene). Door uit de kleren te gaan voor Playboy bewijst Manuëla dat ze haar image van ‘sex, drugs and rock & roll’ meer dan waard is. Manuëla koos voor de fotografe Patricia Steur om de foto’s in de Californische woestijn langs route 66 te maken. Het handelsmerk van Manuëla is haar vampachtige uitstraling en haar hese stem. Manuela is inzetbaar voor diverse rollen; zo kan ze op elk event, festival of bijvoorbeeld een productpresentatie de presentatie verzorgen maar ze is ook in een combinatie van zang en presentatie beschikbaar.
Shows
Manuëla Kemp
Manuëla Kemp

Prijs op aanvraag

Genres
AllroundCeremonieDance ClassicsEighties / 80´sFeestPopRockSeventies / 70`sTop 40

Videos
 • Christina Aguilera Tribute
  Christina Aguilera Tribute

  Vanaf2495 Zangeressen

  Nineties / 90`sPop
 • Birgit Schuurman
  Birgit Schuurman

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundPop
 • The Cala Swing Project
  The Cala Swing Project

  Vanaf650 Zangeressen

  AllroundDance Classics
Manuëla Kemp boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Manuëla Kemp online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Manuëla Kemp net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Manuëla Kemp beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Manuëla Kemp liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Manuëla Kemp wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Manuëla Kemp boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.