Search icon

Marc van der Linden

Marc van der Linden

Interviewers
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Er zijn maar weinig mensen die zo met het onderwerp ‘royalty’ zijn vergroeid als Marc van der Linden. Al ruim twintig jaar volgt hij het wel en wee van de Nederlandse koninklijke familie en dat van de andere vorstenhuizen op de voet. Dat leverde vele scoops op. Hij was de eerste die over Máxima publiceerde, ontdekte de buitenechtelijke dochters van prins Bernhard en hij schreef drie bestsellers over de Oranjes. Niet voor niets noemt zelfs Peter van der Vorst hem de ’beste royalty-journalist van Nederland.’ Marc van der Linden is al sinds 2003 een van de vaste royaltydeskundigen van RTL Boulevard, maar begon zijn tv-carrière ooit in de middagshow van Tineke de Nooij. Daarna was hij veelvuldig te zien in De 5 Uurshow van Catherine Keijl. Met Peter van der Vorst maakte hij de serie ’Huis van Oranje’ voor RTL4. Deze reeks kreeg een succesvol vervolg met het door Myrna Goossen gepresenteerde programma ‘Van Koninklijken Huize’ waarin Marc als vaste deskundige optrad. Hij was daarnaast ook in vele andere televisieprogramma’s te zien in binnen- én buitenland. Zo is hij regelmatig te gast in het Vlaamse programma VTM Royalty en versloeg hij voor RTL Duitsland koninklijke huwelijken en begrafenissen. Bijzonder was zijn medewerking aan de succesvolle Amerikaanse tv-serie “Meet the Royals”, dat op het A & E Network werd uitgezonden. Na jarenlang hoofdredacteur van het tijdschrift Weekend te zijn geweest, is hij nu hoofdredacteur van het tijdschrift Royalty. Hij werkt aan een nieuw boek over prins Bernhard. De spreekbeurten van Marc van der Linden hebben thema, zoals ’De toekomst van de monarchie in de 21-ste eeuw’ of ’Echte liefde en gearrangeerde huwelijken’. Elke spreekbeurt wordt afgesloten met een vragenronde, waarin aanwezigen hun vragen over royalty en dergelijke kunnen afvuren op Van der Linden.
Shows
Marc van der Linden
Marc van der Linden

Prijs op aanvraag


Videos
 • Jelte Sondij
  Jelte Sondij

  Op aanvraag Interviewers

 • Michiel Dijkman - Moderator / Interviewer / Presentator
  Michiel Dijkman - Moderator / Interviewer / Presentator

  Vanaf825 Interviewers

 • Eric Bouwman
  Eric Bouwman

  Op aanvraag Interviewers

Marc van der Linden boeken doe je zelf!
Interviewers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Interviewers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Marc van der Linden beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Interviewers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Marc van der Linden liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Marc van der Linden wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Marc van der Linden boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Interviewers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.