Search icon

Marc van der Linden

Marc van der Linden

Interviewers
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Er zijn maar weinig mensen die zo met het onderwerp ‘royalty’ zijn vergroeid als Marc van der Linden. Al ruim twintig jaar volgt hij het wel en wee van de Nederlandse koninklijke familie en dat van de andere vorstenhuizen op de voet. Dat leverde vele scoops op. Hij was de eerste die over Máxima publiceerde, ontdekte de buitenechtelijke dochters van prins Bernhard en hij schreef drie bestsellers over de Oranjes. Niet voor niets noemt zelfs Peter van der Vorst hem de ’beste royalty-journalist van Nederland.’ Marc van der Linden is al sinds 2003 een van de vaste royaltydeskundigen van RTL Boulevard, maar begon zijn tv-carrière ooit in de middagshow van Tineke de Nooij. Daarna was hij veelvuldig te zien in De 5 Uurshow van Catherine Keijl. Met Peter van der Vorst maakte hij de serie ’Huis van Oranje’ voor RTL4. Deze reeks kreeg een succesvol vervolg met het door Myrna Goossen gepresenteerde programma ‘Van Koninklijken Huize’ waarin Marc als vaste deskundige optrad. Hij was daarnaast ook in vele andere televisieprogramma’s te zien in binnen- én buitenland. Zo is hij regelmatig te gast in het Vlaamse programma VTM Royalty en versloeg hij voor RTL Duitsland koninklijke huwelijken en begrafenissen. Bijzonder was zijn medewerking aan de succesvolle Amerikaanse tv-serie “Meet the Royals”, dat op het A & E Network werd uitgezonden. Na jarenlang hoofdredacteur van het tijdschrift Weekend te zijn geweest, is hij nu hoofdredacteur van het tijdschrift Royalty. Hij werkt aan een nieuw boek over prins Bernhard. De spreekbeurten van Marc van der Linden hebben thema, zoals ’De toekomst van de monarchie in de 21-ste eeuw’ of ’Echte liefde en gearrangeerde huwelijken’. Elke spreekbeurt wordt afgesloten met een vragenronde, waarin aanwezigen hun vragen over royalty en dergelijke kunnen afvuren op Van der Linden.
Shows
Marc van der Linden
Marc van der Linden

Prijs op aanvraag


Video’s
 • Daphne Deckers
  Daphne Deckers

  Op aanvraag Interviewers

 • Froukje de Both
  Froukje de Both

  Op aanvraag Interviewers

 • Michiel Dijkman - Moderator / Interviewer / Presentator
  Michiel Dijkman - Moderator / Interviewer / Presentator

  Vanaf825 Interviewers

Marc van der Linden boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Marc van der Linden online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Marc van der Linden net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Interviewers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Interviewers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Marc van der Linden beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Interviewers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Marc van der Linden liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Marc van der Linden wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Marc van der Linden boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Interviewers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.