Search icon

Marcel Harmsen - bedrijfscabaretier

Marcel Harmsen - bedrijfscabaretier

Comedians and cabaretiers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Scherp en muzikaal op-maat cabaret over uw organisatie en de mensen, een intermezzo tijdens uw congres of een wrap up van uw bijeenkomst. Harmsen speelt al meer dan 20 jaar bedrijfscabaret en voelt zijn publiek goed aan. Zowel solo te boeken als met muzikant.
Marcel Harmsen kan je ook voor presentatietrainingen, intermezzo en als dagvoorzitter.
 
Shows
Marcel Harmsen - bedrijfscabaretier
Marcel Harmsen - bedrijfscabaretier

Vanaf1885


Videos
 • Willem Gunneman
  Willem Gunneman

  Op aanvraag Comedians and cabaretiers

 • Lachkick Comedy - Stand Up Comedy Show
  Lachkick Comedy - Stand Up Comedy Show

  Vanaf750 Comedians and cabaretiers

 • Jasmine Sendar
  Jasmine Sendar

  Op aanvraag Presentatoren

  AllroundPop
Marcel Harmsen - bedrijfscabaretier boeken doe je zelf!
Comedians and cabaretiers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Comedians and cabaretiers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Marcel Harmsen - bedrijfscabaretier beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Comedians and cabaretiers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Marcel Harmsen - bedrijfscabaretier liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Marcel Harmsen - bedrijfscabaretier wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Marcel Harmsen - bedrijfscabaretier boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Comedians and cabaretiers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.