Search icon

Mariachi dansers en danseressen

Mariachi dansers en danseressen

Acts, clinics & shows
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Show dansers en parade dansers. Mexicaanse dansen uit verschillende streken van Mexico Mexicaanse dans (en eventueel live muziek - mariachis om de danseressen te begeleiden). Jalisco, Veracruz, Azteka, ciapas, en veel meer. Prijs is gebaseerd op 3 dansers avondvullend. andere indeling of korte optreden voor een aangepaste prijs ook mogelijk, Beschikbaar voor parades en optredens (lopende acts of acts voor een podium).
Shows:
 • Mariachi dansers en danseressenVanaf795
Genres
Latin

Videos
 • DDF Crew
  DDF Crew

  Vanaf2750 Dansshows

 • Buikdanseres Amarah Ates
  Buikdanseres Amarah Ates

  Vanaf285 Dansshows

 • Spaanse danser en danseres Flamenco show
  Spaanse danser en danseres Flamenco show

  Vanaf450 Dansshows

Mariachi dansers en danseressen boeken doe je zelf!

Dansshows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dansshows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mariachi dansers en danseressen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dansshows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mariachi dansers en danseressen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mariachi dansers en danseressen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mariachi dansers en danseressen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.