Search icon

Marieke Duin Music

Marieke Duin Music

Muzikanten
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Professionele Pianiste / Zangeres met heel veel ervaring verzorgt sfeervolle (achtergrond)muziek voor uw trouwceremonie, diner, feest of andere gelegenheid. Alles is bespreekbaar en verzoeknummers zijn mogelijk en er kan ook alleen pianomuziek worden verzorgd! Bekijk mijn muziekfilmpje hier en vraag (vrijblijvend) naar mijn beschikbaarheid. Meerdere optredens per dag zijn natuurlijk mogelijk, dus mijn agenda hier is niet ingevuld. Graag tot ziens! Professioneel Veel ervaring Pianiste/Zangeres Easy listening Eigen piano en apparatuur Diverse gelegenheden, sfeervolle livemuziek voor grote en kleine groepen.
Shows:
 • Marieke Duin MusicVanaf445

Videos
 • Key Music on Piano en Accordion
  Key Music on Piano en Accordion

  Vanaf250 Pianisten

 • Geronimo 'Eastar' Latumeten
  Geronimo 'Eastar' Latumeten

  Vanaf725 Pianisten

  PopRnB
 • Sheila Timmerman
  Sheila Timmerman

  Op aanvraag Pianisten

  Allround

Marieke Duin Music boeken doe je zelf!

Pianisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Pianisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Marieke Duin Music beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Pianisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Marieke Duin Music liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Marieke Duin Music wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Marieke Duin Music boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.