Search icon

Marijke de Jong - fluitiste

Marijke de Jong - fluitiste

Muzikanten
Nederlands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Marijke zal ervoor zorgen dat er een daverende klassieke fluit performance verzorgd wordt. Hiermee zal ze jouw evenement extra karakter geven. Opgegroeid in Veenendaal kreeg Marijke haar eerste lessen van Appelona Klarenbeek. Ze vervolgde haar studie op het Artez conservatorium in Zwolle bij Jorge Caryevschi bij wie ze haar bachelorsdiploma behaalde tijdens haar studie speelde Marijke met veel plezier in allerlei kamermuziekformaties en het ensemblespel werd iets wat ze het liefst doen. Jarenlang vormde ze een duo met gitarist Carlos Diaz Mendoza. Ze speelden concerten in Nederland en Mexico en Mexico werd als een tweede thuis voor Marijke. Jaren achter elkaar ging ze er geregeld naar toe en speelde zowel soloconcerten als concerten in verschillende kamermuziekbezettingen. Ook kreeg ze een aanstelling als fluitdocente bij de Academia Cristiana de Música en gaf ze les in het Museo Regional de Milpa Alta. Daarnaast kreeg Marijke de uitnodiging om ook in Zuid-Korea op te treden, die ze graag aannam. Een verslag van deze buitengewone ervaring vindt u hieronder bij concertreizen. Op projectbasis speelt ze mee in grotere bezettingen. Zo heeft ze enkele projecten gedaan met het Ensemble Conservatoire, het Parnassus Ensemble, Young Persons Concerts en het Van Wassenaer Consort. Toen ze in de zomer van 2014 mocht optreden in Roemenië, stelde ze het ensemble Musicuore samen, bestaand uit fluit, viool, altviool en cello. Die zomer speelde ze hetzelfde programma in Nederland, Roemenië en Mexico. In datzelfde jaar besloot ze toch nog een masteropleiding te doen die ze mocht volgen bij Aldo Baerten, docent aan het conservatorium te Utrecht. In 2016 sloot ze die met goed gevolg af. Op dit moment zijn Triomos en Recuerdo haar vaste ensembles. Daarnaast speelt ze met enige regelmaat in een aantal gelegenheidsensembles.
Shows
Marijke de Jong - fluitiste
Marijke de Jong - fluitiste

Vanaf250


Video’s
 • Das Niederländisches Alpenduo Unique
  Das Niederländisches Alpenduo Unique

  Vanaf625 Duo's

  Apres-skiCarnaval
 • Cello en Viola da Gamba
  Cello en Viola da Gamba

  Vanaf260 Violisten

 • NAQSH DUO
  NAQSH DUO

  Vanaf1500 Duo's

  Instrumentaal
Marijke de Jong - fluitiste boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Marijke de Jong - fluitiste online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Marijke de Jong - fluitiste net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Fluitisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Fluitisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Marijke de Jong - fluitiste beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Fluitisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Marijke de Jong - fluitiste liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Marijke de Jong - fluitiste wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Marijke de Jong - fluitiste boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Fluitisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.