Search icon

Marijke de Jong - fluitiste

Marijke de Jong - fluitiste

Muzikanten
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Marijke zal ervoor zorgen dat er een daverende klassieke fluit performance verzorgd wordt. Hiermee zal ze jouw evenement extra karakter geven. Opgegroeid in Veenendaal kreeg Marijke haar eerste lessen van Appelona Klarenbeek. Ze vervolgde haar studie op het Artez conservatorium in Zwolle bij Jorge Caryevschi bij wie ze haar bachelorsdiploma behaalde tijdens haar studie speelde Marijke met veel plezier in allerlei kamermuziekformaties en het ensemblespel werd iets wat ze het liefst doen. Jarenlang vormde ze een duo met gitarist Carlos Diaz Mendoza. Ze speelden concerten in Nederland en Mexico en Mexico werd als een tweede thuis voor Marijke. Jaren achter elkaar ging ze er geregeld naar toe en speelde zowel soloconcerten als concerten in verschillende kamermuziekbezettingen. Ook kreeg ze een aanstelling als fluitdocente bij de Academia Cristiana de Música en gaf ze les in het Museo Regional de Milpa Alta. Daarnaast kreeg Marijke de uitnodiging om ook in Zuid-Korea op te treden, die ze graag aannam. Een verslag van deze buitengewone ervaring vindt u hieronder bij concertreizen. Op projectbasis speelt ze mee in grotere bezettingen. Zo heeft ze enkele projecten gedaan met het Ensemble Conservatoire, het Parnassus Ensemble, Young Persons Concerts en het Van Wassenaer Consort. Toen ze in de zomer van 2014 mocht optreden in Roemenië, stelde ze het ensemble Musicuore samen, bestaand uit fluit, viool, altviool en cello. Die zomer speelde ze hetzelfde programma in Nederland, Roemenië en Mexico. In datzelfde jaar besloot ze toch nog een masteropleiding te doen die ze mocht volgen bij Aldo Baerten, docent aan het conservatorium te Utrecht. In 2016 sloot ze die met goed gevolg af. Op dit moment zijn Triomos en Recuerdo haar vaste ensembles. Daarnaast speelt ze met enige regelmaat in een aantal gelegenheidsensembles.
Shows:
 • Marijke de Jong - fluitisteVanaf250

Videos
 • Harmonie Orkest 'Ons Genoegen'
  Harmonie Orkest 'Ons Genoegen'

  Vanaf400 Orkesten

  JazzKlassiek
 • Brass trompettist Gerard
  Brass trompettist Gerard

  Vanaf199 Trompettisten

  CountryJazz
 • Jazz harmonicaspeler Martijn Luttmer
  Jazz harmonicaspeler Martijn Luttmer

  Vanaf945 Muzikanten

  Jazz

Marijke de Jong - fluitiste boeken doe je zelf!

Fluitisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Fluitisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Marijke de Jong - fluitiste beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Fluitisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Marijke de Jong - fluitiste liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Marijke de Jong - fluitiste wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Marijke de Jong - fluitiste boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.