Search icon

Marilyn Monroe Look a like

Marilyn Monroe Look a like

Acts - clinics and shows
Nederlands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Zoekt u een professionele Marilyn Monroe lookalike voor uw speciale dag, evenement, bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft of wilt u iemand verrassen? Dan bent u bij de juiste persoon!

Boek een Meet en Greet, Happy Birthday act om iemand te verassen, The Meet Monroe show van 15 min zang van 4 liedjes met een korte meet en greet erbij, wat u even kort terug brengt naar de jaren vijftig.  Of The Diamonds Show van een 30 minuten show met 8 gezongen nummers met daarbij een Meet en Greet. 

Door haar stem, looks en passie voor Marilyn Monroe, beleeft u de jaren 50 opnieuw.


Shows
1 lied
1 lied

Vanaf216

30 min Meet en Greet
30 min Meet en Greet

Vanaf217

Happy birthday act
Happy birthday act

Vanaf270

2 liedjes
2 liedjes

Vanaf324

1 uur Meet en Greet
1 uur Meet en Greet

Vanaf324

The Meet Monroe show
The Meet Monroe show

Vanaf432

2 uur Meet en Greet
2 uur Meet en Greet

Vanaf432

3 uur Meet en Greet
3 uur Meet en Greet

Vanaf540

The Diamonds Show
The Diamonds Show

Vanaf756

Genres
Fifties / 50`sTributeFeest

Foto's
 • Paris Hilton look a like
  Paris Hilton look a like

  Vanaf1495 Imitators

 • DJ Otzi Double
  DJ Otzi Double

  Vanaf2450 Imitators

  Apres-skiFout
 • Queen Forever Tribute
  Queen Forever Tribute

  Vanaf1395 Imitators

  AllroundEighties / 80´s
Marilyn Monroe Look a like boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Marilyn Monroe Look a like online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Marilyn Monroe Look a like net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Imitators boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Marilyn Monroe Look a like beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Marilyn Monroe Look a like liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Marilyn Monroe Look a like wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Marilyn Monroe Look a like boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Imitators meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.