Search icon

Marilyn Monroe Look a like

Marilyn Monroe Look a like

Acts - clinics and shows
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen

Zoekt u een professionele Marilyn Monroe lookalike voor uw speciale dag, evenement, bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft of wilt u iemand verrassen? Dan bent u bij de juiste persoon!

Boek een Meet en Greet, Happy Birthday act om iemand te verassen, The Meet Monroe show van 15 min zang van 4 liedjes met een korte meet en greet erbij, wat u even kort terug brengt naar de jaren vijftig.  Of The Diamonds Show van een 30 minuten show met 8 gezongen nummers met daarbij een Meet en Greet. 

Door haar stem, looks en passie voor Marilyn Monroe, beleeft u de jaren 50 opnieuw.


Shows
30 min Meet en Greet
30 min Meet en Greet

Vanaf189

1 lied
1 lied

Vanaf216

1 uur Meet en Greet
1 uur Meet en Greet

Vanaf270

Happy birthday act
Happy birthday act

Vanaf270

2 liedjes
2 liedjes

Vanaf324

The Meet Monroe show
The Meet Monroe show

Vanaf432

2 uur Meet en Greet
2 uur Meet en Greet

Vanaf432

3 uur Meet en Greet
3 uur Meet en Greet

Vanaf540

The Diamonds Show
The Diamonds Show

Vanaf756


Foto's
 • 3L ABBA
  3L ABBA

  Vanaf895 Imitators

  Tribute
 • DJ Otzi Double
  DJ Otzi Double

  Vanaf2450 Imitators

  Apres-skiFout
 • Pure Meatloaf
  Pure Meatloaf

  Vanaf1695 Imitators

  Eighties / 80´sFeest
Marilyn Monroe Look a like boeken doe je zelf!
Imitators boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Marilyn Monroe Look a like beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Marilyn Monroe Look a like liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Marilyn Monroe Look a like wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Marilyn Monroe Look a like boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Imitators meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.