Search icon

Mark Jenkyns

Mark Jenkyns

DJ's
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Recognised in equal measures for his expert command of the dance floor, his heavyweight productions and his close affinity to the Paradise and Hot Creations family, Mark Jenkyns has become an undeniable stalwart of the house and techno scene with an impressive and ever-expanding list of accolades that includes release on Suara, Crosstown Rebels, Hot Creations, Defected and VIVa
Shows
Mark Jenkyns
Mark Jenkyns

Prijs op aanvraag

Genres
DanceElektro

Videos
 • David Gravell
  David Gravell

  Op aanvraag Electro DJ's

  Elektro
 • Kraak & Smaak
  Kraak & Smaak

  Op aanvraag Electro DJ's

  ElektroFunk
 • David Milano
  David Milano

  Vanaf455 Electro DJ's

  ElektroHouse
Mark Jenkyns boeken doe je zelf!
Electro DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Electro DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mark Jenkyns beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Electro DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mark Jenkyns liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mark Jenkyns wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mark Jenkyns boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Electro DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.