Search icon

Marlayne & Mandy Songfestival

Marlayne & Mandy Songfestival

Artiesten
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Als deze oud Songfestival-sterren (en hartsvriendinnen) samen zingen is het een feest der herkenning op het podium met de beste Songfestival classics. Niet alleen de songs waar zij Nederland mee vertegenwoordigden op het Eurovisiepodium, ‘One Good Reason’ en ‘Alles Heeft Een Ritme’ komen voorbij, maar ook meezinger als ‘Vrede’, ‘Hemel En Aarde’, ‘Dingedong’, ‘Mallemolen’ en ‘Hallelujah’. Tijdens hun show ontbreken de Zweedse songs ‘Waterloo’ en ‘Euphoria’ natuurlijk ook niet. Mandy Huydts is bekend door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival met Frizzle Sizzle in 1986, en is nu een van de beste en meest gevraagde backingvocalisten van Nederland. Zo toert ze al jaren met Rene Froger, De Toppers, Brigitte Kaandorp en vele anderen. Ze doet veel studiowerk voor bijvoorbeeld Disney on Ice en zo heeft zij de Koffietijdtune gezongen. Marlayne Sahupala eindigde op een 8ste plek bij het Eurovisie Songfestival met One Good Reason in 1999 en is nu dagelijks te zien in het SBS6-programma Hart van Nederland en presenteerde diverse andere programma’s voor SBS6 waaronder Huizenjacht, VT Wonen en Bouw je eigen Droomhuis. Naast haar TV werk blijft zingen haar passie en maakt ze nog steeds muziek.
Shows:
 • Marlayne & Mandy SongfestivalVanaf2450
Genres
Pop

 • 3:AM
  3:AM

  Vanaf400 Zanggroepen

  AllroundCeremonie
 • Lucas en Gea
  Lucas en Gea

  Op aanvraag Zanggroepen

  Levenslied / volks
 • Zazi
  Zazi

  Op aanvraag Zanggroepen

  AllroundInstrumentaal

Marlayne & Mandy Songfestival boeken doe je zelf!

Zanggroepen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zanggroepen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Marlayne & Mandy Songfestival beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zanggroepen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Marlayne & Mandy Songfestival liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Marlayne & Mandy Songfestival wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Marlayne & Mandy Songfestival boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.