Search icon

Marly van der Velden

Marly van der Velden

Presentatoren
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Al jong stond Marly van der Velden als danseres op het podium. Ze trad op in verschillende theaterproducties, met als hoogtepunt een dansoptreden in een bomvolle Kuip. Marly bracht het als Latin danseres tot de Nederlandse kampioenschappen. Acteerervaring deed Marly op tijdens de acteerworkshops die ze volgde, en op de jeugdtheaterschool. In 2005 breekt Marly landelijk door met haar rol van Nina Sanders in GTST. En ook dit seizoen zal zij weer te zien zijn in de nog immer populaire soapserie. Marly heeft ook kennisgemaakt met presenteren. Ze heeft de presentatie gedaan voor een aantal afleveringen van ’At Nick’ op Nickelodeon en deed mee aan de RTL4 programma’s; ’Alles is Kerst’, ’Ik hou van Holland’ en ’Wie kent Nederland’. Ook viert zij, in een RTL4 commercial, samen met Gigi en Koert-Jan de zomer.
Shows:
 • Marly van der VeldenPrijs op aanvraag

Videos
 • Patricia Paay
  Patricia Paay

  Op aanvraag Presentatoren

 • Jasmine Sendar
  Jasmine Sendar

  Op aanvraag Presentatoren

  AllroundPop
 • Yolanthe Sneijder-Cabau
  Yolanthe Sneijder-Cabau

  Op aanvraag Presentatoren

Marly van der Velden boeken doe je zelf!

Presentatoren zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Marly van der Velden beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Marly van der Velden liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Marly van der Velden wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Marly van der Velden boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.