Search icon

Marsepein Knutselterras

Marsepein Knutselterras

Kindervermaak
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Het Marsepein Knutselterras maakt van ieder evenement een waar knutselfestijn voor kinderen! Dit knutselterras is niet alleen leuk, maar ook nog eens ontzettend lekker! Wie houdt er niet van deze lekkernij? Knutselen stimuleert de creatieve ontwikkeling en de motorische vaardigheden van een kind. En wat is er nu leuker om te knutselen met marsepein en om het daarna op te eten? Op ons knutselterras staan onze bakkers al te popelen om samen met de kinderen de leukste figuren te creëren met Marsepein. De kinderen mogen naar eigen inzicht beginnen, onze bakkers stimuleren en helpen de kinderen daar waar nodig, zodat zij naar huis gaan met een lekker & creatief marsepein figuur. Marsepein is makkelijk te kneden en daardoor een ideaal ingrediënt voor een knutselterras. Bij deze act wordt het volgende meegeleverd: * 2 creatieve begeleiders * Terras bestaande uit 3 tafels & 6 bankjes * Alle benodigde materialen Aanwezigheid van het Marsepein Knutselterras: Per dagdeel tot 4 aaneengesloten uren.
Shows
Marsepein Knutselterras
Marsepein Knutselterras

Vanaf695


 • T-shirt schilderterras
  T-shirt schilderterras

  Vanaf895 Knutselen and creatief

 • Bouwen met Buurman & Buurman
  Bouwen met Buurman & Buurman

  Vanaf1495 Knutselen and creatief

 • De avontuurlijke heksenvlucht - poppentheater
  De avontuurlijke heksenvlucht - poppentheater

  Vanaf475 Kindertheaters

Marsepein Knutselterras boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Marsepein Knutselterras online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Marsepein Knutselterras net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Knutselen and creatief boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Knutselen and creatief direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Marsepein Knutselterras beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Knutselen and creatief boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Marsepein Knutselterras liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Marsepein Knutselterras wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Marsepein Knutselterras boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Knutselen and creatief meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.