Search icon

Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer

Artiesten
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Mart Hoogkamer werd geboren op 5 Mei 1998 te Leiden en heeft in zijn prille jeugd zijn zangkwaliteit weten te ontwikkelen. Mart zong op menige verjaardagen en feestjes en deed zo veel ervaring op. Op 10-jarige leeftijd deed Mart mee met een talentenjacht, o.b.v. Gordon: “Kinderen Zingen met sterren” De finale heeft hij gezongen in het Gelredome o.b.v. Rene Froger, Mart werd hiermee 2de. Moeder Diana gaf Mart uiteindelijk op voor het televisieprogramma: “Holland’s got talent”. Ondanks een longontsteking tijdens opnames van de voorronde wist de toen nog 17 jarige Mart hier zich goed doorheen te slaan. Uiteindelijk is Mart in een spannende finale 2e geworden en dat heeft hem zeker geen windeieren gelegd. De nummers die Mart tijdens de halve en hele finale van Willy Alberti zong, zorgden bij velen voor ontroering. Zo ook bij de familie Alberti…. Na een persoonlijke ontmoeting volgden enkele gesprekken en dit mondde uit in een duet met Willeke Alberti. Het afgelopen jaar heeft Mart zoveel positieve energie opgedaan door het zingen dat hij (ondanks dat hij net klaar is met school) zeker weet dat hij door wil breken als: “de nieuwe Volkszanger van Nederland”. Zowel het gezin Hoogkamer (vader, moeder en broertje Luciano) als familie en vrienden, steunen Mart daar waar ze kunnen. Mart is idolaat van Willy Alberti en Andre Hazes en ondanks zijn jonge leeftijd weet hij het stemgeluid en de emotie feilloos over te brengen. Vooral bij het oudere publiek zorgt dit voor de nodige tranen. Behalve de nummers van deze volkshelden zingt Mart een zeer breed repertoire en heeft hij een groot bereik bij publiek voor alle leeftijden.
Shows
Mart Hoogkamer
Mart Hoogkamer

Prijs op aanvraag

Genres
FeestLevenslied / volks

Video’s
 • Alex
  Alex

  Op aanvraag Zangers

  CarnavalLevenslied / volks
 • Bob Offenberg
  Bob Offenberg

  Op aanvraag Zangers

  Levenslied / volks
 • Tom Haver
  Tom Haver

  Vanaf895 Zangers

  AllroundApres-ski
Mart Hoogkamer boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Mart Hoogkamer online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Mart Hoogkamer net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mart Hoogkamer beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mart Hoogkamer liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mart Hoogkamer wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mart Hoogkamer boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.