Search icon

Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Mart Hoogkamer werd geboren op 5 Mei 1998 te Leiden en heeft in zijn prille jeugd zijn zangkwaliteit weten te ontwikkelen. Mart zong op menige verjaardagen en feestjes en deed zo veel ervaring op. Op 10-jarige leeftijd deed Mart mee met een talentenjacht, o.b.v. Gordon: “Kinderen Zingen met sterren” De finale heeft hij gezongen in het Gelredome o.b.v. Rene Froger, Mart werd hiermee 2de. Moeder Diana gaf Mart uiteindelijk op voor het televisieprogramma: “Holland’s got talent”. Ondanks een longontsteking tijdens opnames van de voorronde wist de toen nog 17 jarige Mart hier zich goed doorheen te slaan. Uiteindelijk is Mart in een spannende finale 2e geworden en dat heeft hem zeker geen windeieren gelegd. De nummers die Mart tijdens de halve en hele finale van Willy Alberti zong, zorgden bij velen voor ontroering. Zo ook bij de familie Alberti…. Na een persoonlijke ontmoeting volgden enkele gesprekken en dit mondde uit in een duet met Willeke Alberti. Het afgelopen jaar heeft Mart zoveel positieve energie opgedaan door het zingen dat hij (ondanks dat hij net klaar is met school) zeker weet dat hij door wil breken als: “de nieuwe Volkszanger van Nederland”. Zowel het gezin Hoogkamer (vader, moeder en broertje Luciano) als familie en vrienden, steunen Mart daar waar ze kunnen. Mart is idolaat van Willy Alberti en Andre Hazes en ondanks zijn jonge leeftijd weet hij het stemgeluid en de emotie feilloos over te brengen. Vooral bij het oudere publiek zorgt dit voor de nodige tranen. Behalve de nummers van deze volkshelden zingt Mart een zeer breed repertoire en heeft hij een groot bereik bij publiek voor alle leeftijden.
Shows:
 • Mart HoogkamerPrijs op aanvraag
Genres
FeestLevenslied / volks

Videos
 • Robert van Hemert
  Robert van Hemert

  Op aanvraag Zangers

  Levenslied / volksPop
 • Andre Sharon
  Andre Sharon

  Vanaf300 Zangers

  CountryFifties / 50`s
 • Christopher Max
  Christopher Max

  Vanaf650 Zangers

  BluesJazz

Mart Hoogkamer boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mart Hoogkamer beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mart Hoogkamer liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mart Hoogkamer wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mart Hoogkamer boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.