Search icon

Martijn Oosterhuis

Martijn Oosterhuis

Comedians and cabaretiers
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Martijn Oosterhuis, bekend van TV o.a. De Lama's, heeft een zeer grote grapdichtheid die er voor zorgt dat zowel een kleine theaterzaal met honderd man als een grote tent met vijfentwintighonderd toeschouwers een ultieme avond met comedy beleven! Martijn Oosterhuis ademt comedy. Tijdens een bezoek aan de Engelenbak in 1994, een fameus open podium in Amsterdam, besloot Martijn zelf het publiek te vermaken. De volgende dag belde zijn eerste opdrachtgever. Vanaf dat moment is Martijn Oosterhuis actief als cabaretier en stand-up comedian en heeft hij inmiddels honderden optredens op zijn naam staan. Martijn is sinds 1994 actief als cabaretier en stand-up comedian en is al jarenlang een graag geziene gast in het Comedy Café te Amsterdam. In 1997 won hij de toonaangevende persoonlijkheidsprijs van Cameretten en was daarnaast de eerste Nederlandse deelnemer aan “So you think you’re funny” tijdens het grootste internationale stand-up comedy festival in Edinburgh waar hij de vierde prijs in de wacht sleepte. In 2002 maakte Martijn zijn debuut in het theater met zijn eerste soloprogramma. Daarna volgden er nog vier soloprogramma's waar hij theaters in het hele kland mee aandeed. TELEVISIE Naast zijn werkzaamheden als stand-up comedian heeft hij een eigen TV kanaal bij 2gotv, was hij columnist voor Penthouse en schreef hij voor VPRO’s waskracht. Met het BNN programma de LAMA’s, sleepte Martijn samen met zijn mede LAMA’s een nominatie voor de Televizier-Ring 2004 in de wacht. FESTIVALS Martijn heeft de afgelopen jaren onder meer optredens verzorgt tijdens het Lowlands festival, Crossing Border, het Mundial Festival in Tilburg, A BIG Night of Comedy in Den Haag en de Boulevard in Den Bosch. Kernwoorden: cabaret, congresmarkt, maatwerk cabaret, humor op maat Let op: Prijs is indicatief! Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen ontvangen, neem dan vrijblijvend contact op!
Shows
Martijn Oosterhuis
Martijn Oosterhuis

Vanaf1650


Videos
 • Jacob Spoelstra - Stand-up Comedy voor bedrijven
  Jacob Spoelstra - Stand-up Comedy voor bedrijven

  Vanaf825 Comedians and cabaretiers

 • Irene van der Aart
  Irene van der Aart

  Vanaf500 Comedians and cabaretiers

  BluesJazz
 • Jandino Asporaat
  Jandino Asporaat

  Op aanvraag Comedians and cabaretiers

Martijn Oosterhuis boeken doe je zelf!
Comedians and cabaretiers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Comedians and cabaretiers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Martijn Oosterhuis beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Comedians and cabaretiers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Martijn Oosterhuis liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Martijn Oosterhuis wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Martijn Oosterhuis boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Comedians and cabaretiers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.