Search icon

Maurice Andreas - 70s en 80s show

Maurice Andreas - 70s en 80s show

Artiesten
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Samen terug in de tijd van de disco en soul. Hoe leuk is het dat u een themafeest organiseert en u kunt het ook nog invullen met een leuke act zoals de 70ties & 80ties show en dan ook nog helemaal in stijl. Het thema uit de zeventiger- en tachtigerjaren op uw feest is echt helemaal Leuk. Zingen en swingen, geniet van de echte dance classics, disco en soul. Samen weer even terug in de tijd. Denk maar aan de oude dance classics uit de jaren 70, 80. Kortom, Maurice staat garant voor een avond swingen en plezier en is interactief met het publiek. En zal verschijnen in een heus seventies outfit. Maurice Alias Jimmy H zal ervoor zorgen dat de dansvloer helemaal gevuld zal worden. Hij neemt u even mee naar de tijd dat nog alles kon en mocht. De oude dance classics komen weer uit het stof denk aan That’s the way i like it, Disco inferno, Play that funky Music, Celebration. En zo nog veel meer van die enorme hits uit de jaren 70 & 80. Als het feest het toe laat is er ook nog de mogelijkheid om de 70ties & 80ties workshop erbij te doen. De workshop die ik ontwikkeld heb is dat ik met een groep mensen de Husle ga doen, dus lekker dansen. Ook al zeggen de gasten dan, maar wij kunnen niet dansen, dan zeg ik iedereen kan toch tot 4 tellen. En als je tot 4 kan tellen kunt u ook mee doen aan deze activiteit. U kunt er ook nog wat mee verdienen en wat dat is vertel ik u aan het einde van de show. Als de groep op de dansvloer staat vraag ik altijd twee vrijwilligers uit de groep om naast mij te komen staan. Nu staan we met zijn drieën naast elkaar tegenover de gasten op de dansvloer. Eerst ga ik de Husle zonder muziek uitleggen en oefenen. Dat doen we met zijn drieën naast elkaar tegenover de groep. Dit geeft leuke hilarische momenten om dat iedereen nu actief mee gaat doen, want wat wij doen moeten uw gasten na doen. Als de hele groep het snapt dan start ik de muziek in en gaan we ervoor. Het resultaat is dat ze dan de Husle kunnen dansen en dat geeft veel hilarische momenten. Interactief, samenwerking, communicatie. Doelgericht bezig en door samenwerking bereik je doelen. De Workshop is onder andere zeer geschikt voor Coaching doeleinden.
Shows
Maurice Andreas - 70s en 80s show
Maurice Andreas - 70s en 80s show

Vanaf400

Genres
Dance ClassicsDiscoEighties / 80´sSeventies / 70`sSoul

Videos
 • Alex
  Alex

  Op aanvraag Zangers

  CarnavalLevenslied / volks
 • Claes van der Ster
  Claes van der Ster

  Vanaf350 Zangers

  Country
 • Arjan Venemann
  Arjan Venemann

  Op aanvraag Zangers

  FeestLevenslied / volks
Maurice Andreas - 70s en 80s show boeken doe je zelf!
Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Maurice Andreas - 70s en 80s show beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Maurice Andreas - 70s en 80s show liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Maurice Andreas - 70s en 80s show wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Maurice Andreas - 70s en 80s show boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.