Search icon

Maurice Andreas - De Elvis Show

Maurice Andreas - De Elvis Show

Artiesten
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De King is in zijn shows net iets brutaler geworden. Een vleugje meer in deze tijd. Elvis leeft! Zoals eerder gezegd Elvis leeft net als zijn bekende repertoire. Met een goede dosis humor brengt Elvis uw feest naar een ongekend hoogtepunt. De Elvis show is een ware aanvulling voor ieder evenement en duurt ongeveer 40 minuten. Even terug in de tijd maar wel met een dosis humor en een vleugje brutaliteit. Tenslotte is Elvis the King en de koning mag natuurlijk alles. Ook Robbie Williams is fan van Elvis, dat is geen geheim hij heeft zelfs een nummer naar Elvis vernoemt. Net als Elvis is hij een grootheid maar dan in deze tijd. Ze verschillen in persoonlijkheden maar dat is nu net de grap. Combineer deze reuzen en je krijgt een bijzonder mens die grappig en serieus bezig is met het maken van een unieke Elvis show. Na een zinderend intro van That’s All Right My Mamma gevolgd door Blue Suede Shoes, Burning Love en Suspiciouse Minds, duikt Elvis het publiek in. Zoals u Elvis kent zal hij altijd een babbeltje maken. Dat geeft de ideale gelegenheid voor hilarische momenten. Ietwat brutaal zal hij de mensen uitnodigen om mee te rock and rollen, of een romantisch moment met hem te delen tijdens een ballade zoals Can’t Help Faling in Love. Het maakt daarom ook niet uit of mensen er zin in hebben of niet. De wil om mee te doen creëert Elvis.
Shows:
 • Maurice Andreas - De Elvis ShowVanaf400
Genres
CountryDance ClassicsRock & RollSeventies / 70`sSixties / 60`sTribute

Videos
 • De Oranje Man Wilhelmus Liedjeszanger
  De Oranje Man Wilhelmus Liedjeszanger

  Vanaf465 Zangers

  FeestLevenslied / volks
 • Damaru
  Damaru

  Op aanvraag Zangers

  FeestFunk
 • Ernst Daniel Smid
  Ernst Daniel Smid

  Op aanvraag Zangers

  KlassiekOpera

Maurice Andreas - De Elvis Show boeken doe je zelf!

Artiesten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Artiesten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Maurice Andreas - De Elvis Show beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Artiesten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Maurice Andreas - De Elvis Show liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Maurice Andreas - De Elvis Show wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Maurice Andreas - De Elvis Show boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.