Search icon

MAXIM Partyband

MAXIM Partyband

Bands
Nederlands
Engels
Duits
Overig
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Muziek bepaalt de sfeer. Ook tijdens een bruiloft, bedrijfsborrel, receptie of personeelsfeest. Een goede band kan het verschil zijn tussen een feestje dat maar niet los wil komen en een bruisend feest. Een feest dat u en uw gasten zich nog lang zullen heugen. Alle denkbare muziekstijlen gemaakt in een perfecte geluidskwaliteit gegoten in een eigentijds jasje. Maxim staat garant voor een optreden vol muzikale verrassingen. Een feest moet bruisen en daar zorgt Maxim voor, met een aanstekelijke non-stop mix van pop-, latin- en dansnummers. Maxim ‘covert’ een breed repertoire, van de nieuwste hits tot jaren ’70 en ‘80 klassiekers met volle-dansvloer-garantie. In een zeer creatieve vorm weten deze 3 ervaren musici een brug te slaan tussen een groot aantal muzikale stijlen. Strakke dansmuziek, disco, salsa, rock & roll en alle standaard ballroom- en latindansen. Easy Listening, Oberkreiner, Amsterdams, Arabisch en alle andere denkbare muziekvormen… en natuurlijk de actuele hits. Een aangenaam volume, perfecte kleding en een compacte geluids- en lichtset. Kortom, Maxim voldoet aan al deze wensen! Dit muzikale trio is uit te breiden naar Maxim XL of zelfs XXL, u krijgt er dan bijvoorbeeld twee blazers en een gitarist extra bij. In overleg kunnen wij dus naar uw wens muzikaal uitbreiden. De agenda van de musici omvat o.a. het muzikaal omlijsten van dinerdansant, bedrijfsfeesten en huwelijksfeesten
Shows:
 • Maxim PartybandVanaf1550
Genres
AchtergrondmuziekAllroundApres-skiCarnavalCeremonieCountryDanceDance ClassicsDiscoEighties / 80´sFeestFunkInstrumentaalJazzLatinLevenslied / volksNineties / 90`sOktoberfestPolkaPopReggaeRockRock & RollSeventies / 70`sSixties / 60`sSoulTop 40Kerst

Videos
 • Back4More
  Back4More

  Op aanvraag Allround

  Allround
 • 3 of Us
  3 of Us

  Op aanvraag Allround

  AllroundDance Classics
 • Grooving
  Grooving

  Op aanvraag Allround

  AllroundInstrumentaal

MAXIM Partyband boeken doe je zelf!

Allround zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is MAXIM Partyband beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat MAXIM Partyband liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van MAXIM Partyband wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je MAXIM Partyband boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.