Search icon

Maylissa Row

Maylissa Row

Artiesten
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Maylissa Row is een zangeres die samen met haar gitarist uw feest/evenement/bijeenkomst komt opluisteren. En dan hebben we het niet over house of hardcore, maar eerder over laid back genieten van een akoestische setting in een ontspannen sfeer. Voor de oplettende kijker is Maylissa Row geen onbekende. Een paar jaar geleden deed zij als 17-jarige namelijk mee aan The Voice of Holland en schopte het tot de knock-outs. Vond ze het erg dat ze niet won? Nee hoor. Maylissa vond het een fantastische ervaring en linksom of rechtsom blijft ze toch met muziek bezig, want dat is ze al vanaf haar 6e jaar. De persoon, maar ook de artiest Maylissa kenmerkt zich door een mooie mix van bescheidenheid, sympathie en kracht. En dat hoor je ook terug in haar zang. Qua repertoire is de term Old Classics & Modern Acoustic het beste van toepassing. Ze zingt eigenlijk alleen maar nummers die we allemaal kennen, van bijv. de Eagles of Aretha Franklin, maar ook van Ed Sheeran of Miley Cyrus. Dus bent u op zoek bent naar een beeldschone ontvangst van uw gasten, naar achtergrondmuziek, naar een invulling van een rustmoment voor uw publiek, dan is Maylissa, samen met haar gitarist of toetsenist, het juiste antwoord.
Shows
Maylissa Row
Maylissa Row

Prijs op aanvraag

Genres
AchtergrondmuziekPopRnBRockSoul

Videos
 • Julia Zahra
  Julia Zahra

  Op aanvraag Zangeressen

  Pop
 • Doenja
  Doenja

  Vanaf795 Zangeressen

  Levenslied / volks
 • Irma Derby
  Irma Derby

  Vanaf950 Zangeressen

  CeremonieDance Classics
Maylissa Row boeken doe je zelf!
Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Maylissa Row beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Maylissa Row liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Maylissa Row wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Maylissa Row boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.