Search icon

Meester Prikkenbeen

Meester Prikkenbeen

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Zorg dat Meester Prikkenbeen de steltenloper jouw evenement extra leuk maakt! Boek dit leuke typetje een geef de gasten extra vermaak. Op hoge stelten vangt hij met zijn net, alles wat interessant is. Deelt, indien gewenst, folders uit. Kan zich geheel bevriezen en op een onverwacht moment ontwaken. Alleen al door de lengte een prima blikvanger.
Shows:
 • Meester PrikkenbeenVanaf250

 • Vrouwe Justitia -standbeeld
  Vrouwe Justitia -standbeeld

  Vanaf525 Theateracts

 • Witte Led Robot
  Witte Led Robot

  Vanaf600 Theateracts

 • Arbres d'Or
  Arbres d'Or

  Vanaf745 Theateracts

Meester Prikkenbeen boeken doe je zelf!

Theateracts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Meester Prikkenbeen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Meester Prikkenbeen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Meester Prikkenbeen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Meester Prikkenbeen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.