Search icon

Meet & Greet Garfield

Meet & Greet Garfield

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Garfield is zonder twijfel de beroemdste kat aller tijden, de strip heeft wereldwijd zo’n 263 miljoen lezers. Garfield leeft samen met zijn baasje Jon en hond Odie maar hij voelt zich echter superieur aan mens en hond. Garfield kan niet wachten om op uw evenement de kinderen te verblijden met een knuffel en een high-five. Ook gaat Garfield graag met alle kinderen op de foto om er echt een onvergetelijke dag van te maken! Garfield is ook te boeken voor een gezellige foto-actie. Bij Garfield wordt het volgende meegeleverd: - 1 Acteur - 1 Begeleider
Shows:
 • Meet & Greet GarfieldVanaf650

 • Dora
  Dora

  Vanaf1050 Karakters / meet & greet

 • Foeksia de Miniheks
  Foeksia de Miniheks

  Vanaf695 Karakters / meet & greet

 • Het Grote Piratenavontuur
  Het Grote Piratenavontuur

  Vanaf2595 Karakters / meet & greet

Meet & Greet Garfield boeken doe je zelf!

Karakters / meet & greet zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Karakters / meet & greet direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Meet & Greet Garfield beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Karakters / meet & greet boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Meet & Greet Garfield liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Meet & Greet Garfield wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Meet & Greet Garfield boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.