Search icon

MEGA90`s DJ Team

MEGA90`s DJ Team

DJ's
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De jaren 90 staan niet alleen bekend om o.a. Flippo’s, De Game Boy, My First Sony en de Tamagotchi maar kent ook vele muzikale hoogtepunten. Wat dacht je van Paul Elstak, Haddaway, Marco Borsato, Spice Girls of Charly Lownoise & Mental Theo. Zomaar een greep uit de vele muzikale hoogtepunten uit de 90`s. De dj`s van het Mega90`s DJ team zorgen voor een muzikale achtbaan waarbij je niet stil kunt blijven staan. Bekende en onbekende hits komen voorbij tijdens een muzikale mix waarbij interactie met het publiek voorop staat. Tijdens de show worden de dj`s ondersteund door twee danseressen compleet in 90`s tenue.
Shows
MEGA90`s DJ Team
MEGA90`s DJ Team

Vanaf1750

Genres
AllroundDanceHardcoreLevenslied / volksNineties / 90`sPopRock

 • ONE MAN SHOW DJ & SAX
  ONE MAN SHOW DJ & SAX

  Vanaf750 Allround DJ's

  Allround
 • Matte Frazzie
  Matte Frazzie

  Vanaf495 Allround DJ's

  Apres-skiFeest
 • DJ Mylo
  DJ Mylo

  Vanaf750 Allround DJ's

  AllroundHouse
MEGA90`s DJ Team boeken doe je zelf!
Allround DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is MEGA90`s DJ Team beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat MEGA90`s DJ Team liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van MEGA90`s DJ Team wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je MEGA90`s DJ Team boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Allround DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.