Search icon

MEGA90's on tour!

MEGA90's on tour!

Drive-in shows
Nederlands
Engels
Covers
Beschikbaarheid opvragen

MEGA90’s On Tour is een vier uur durende show waarin muziek uit de jaren 90 centraal staat. Een heftige lichtshow en het unieke MEGA90`s decor zorgen er voor dat het totaalplaatje op het podium kwaliteit en sfeer uitstraalt. Onze dj`s zijn allround en draaien zeer gevarieerd tenzij de opdrachtgever dit graag anders wil. Vanuit een stoere dj-booth inclusief grote LED schermen zorgt de DJ voor het ultieme 90`s gevoel ondersteunt door de juiste graphics om het gevoel van toen te benadrukken.MEGA90`s on Tour is uit te breiden met optredens van bekende 90`s artiesten zoals o.a.:

 • 2 Brothers on the 4th Floor
 • T-Spoon
 • 2 Unlimited
 • Captain Jack
 • Haddaway
 • Party Animals
 • Dr. Alban
Fotograaf

Het is mogelijk om, tegen een kleine meerprijs, onze fotograaf te boeken tijdens MEGA90`s on Tour. Onze fotograaf maakt een professioneel sfeerverslag van het evenement en de bezoekers. De opdrachtgever ontvangt binnen twee dagen na het evenement de foto`s per mail voor eigen gebruik op bijvoorbeeld een website en social media kanalen.

Promotie MEGA90`s on Tour!
 • Aandacht op de website
 • Aandacht via de facebook pagina van MEGA90`s on Tour!
 • Digitaal artwork voor posters, flyers en social media
Prijzen

MEGA90`s on Tour is geschikt voor zeer uiteenlopende evenementen en een brede doelgroep. Ook kunnen wij de show aanpassen aan het aantal verwachte bezoekers om de kwaliteit van de show te waarborgen.

Shows
MEGA90's on tour!
MEGA90's on tour!

Prijs op aanvraag

Genres
FoutNineties / 90`sApres-ski

 • The 2 Men Show
  The 2 Men Show

  Vanaf995 Allround

  AchtergrondmuziekAllround
 • Da Vinci
  Da Vinci

  Op aanvraag Allround

  AllroundTop 40
 • The Wetnecks
  The Wetnecks

  Vanaf3475 Allround

  CountryDance
MEGA90's on tour! boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct MEGA90's on tour! online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van MEGA90's on tour! net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Allround boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is MEGA90's on tour! beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat MEGA90's on tour! liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van MEGA90's on tour! wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je MEGA90's on tour! boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Allround meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.