Search icon

Meneer en Mevrouw de Bok

Meneer en Mevrouw de Bok

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Meneer en mevrouw De Bok zijn misschien wel de bekendste typetjes van André van Duin en Corry van Gorp. Dit komische duo wordt nu subliem nagedaan door Bart en Maggy. Bart Juwett is, al bijna zijn hele leven, imitator van Andre van Duin. Maggy is Nederlands beste Marylin Monroe imitator. Samen brengen zij Meneer en Mevrouw de Bok weer tot leven. Op zeer gedetailleerde manier en vol passie imiteren zij dit bijzondere duo. Inzetbaar voor allerlei evenementen. Denk bijvoorbeeld aan uw receptie of personeelsfeest waar Arie en Bep graag geziene gasten zullen zijn. In uw winkelcentrum zullen zij ook de nodige lachers op hun hand krijgen. En zelfs voor een podium act zijn Meneer en mevrouw de bok niet schuw. Werktijd tot 4 uren.
Shows
Meneer en Mevrouw de Bok
Meneer en Mevrouw de Bok

Vanaf1295


Videos
 • Tulp en Bij
  Tulp en Bij

  Vanaf975 Animatie acts

 • Mien de Muis
  Mien de Muis

  Vanaf350 Animatie acts

 • Meneer en Mevrouw Paashaas
  Meneer en Mevrouw Paashaas

  Vanaf795 Animatie acts

Meneer en Mevrouw de Bok boeken doe je zelf!
Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Meneer en Mevrouw de Bok beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Meneer en Mevrouw de Bok liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Meneer en Mevrouw de Bok wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Meneer en Mevrouw de Bok boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.