Search icon

Mentalist Paul Weiss

Mentalist Paul Weiss

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Paul Weiss presenteert: Mind Twister!

Wat is Mind Twister?

Zoek je een magische act die net even iets anders is dan andere acts? Mind Twister is een unieke voorstelling waarbij illusie en psychologie worden gecombineerd. Wellicht ken je het wel van het tv-programma "Mindfuck". Tijdens de show wordt het brein op zowel magisch als mentaal vlak door mij als mentalist gemanipuleerd. Onmogelijke voorspellingen, gedachten lezen, mentale beïnvloeding en telepathie zullen aan de hand van diverse experimenten de revue passeren.
Diverse Mind acts die grenzen aan het onmogelijke.
Spijker in Zak 4 zakken waarbij zich in één zak een spijker bevindt! Een voor één wordt een door de toeschouwer gekozen zak kapotgeslagen. Een act waarbij de zenuwen van het publiek op de proef zullen worden gesteld. Voorspellingen Aan de hand van enkele experimenten weet Paul uitslagen al vooraf te voorspellen. Heb jij een vrije wil? Denk jij dat je een vrije keuze hebt? Als mentalist zal ik jouw keuze aan de hand van een experiment weten te beïnvloeden. Hierdoor zal jij precies dat doen wat ik graag wil dat jij doet. Telepathie De wetenschap is als sinds 1880 bezig met dit fascinerende onderwerp. Aan de hand van een telepathisch experiment zal Paul zijn gedachtes door middel van telepathie overbrengen naar het brein van iemand uit het publiek.

Wanneer is deze show geschikt?

Om deze show tot een succes te maken, is het belangrijk dat het publiek de volle aandacht heeft. Bovendien komt deze show alleen tot zijn recht in een meer rustige ambiance. Het is voor het publiek het beste wanneer iedereen zit op stoelen.
Shows
Mentalist Paul Weiss
Mentalist Paul Weiss

Prijs op aanvraag


 • Goochelaar Mister Magic
  Goochelaar Mister Magic

  Vanaf550 Illusionisten

 • Goochelshow Paul
  Goochelshow Paul

  Op aanvraag Illusionisten

 • Goochelaar Jan Smulders
  Goochelaar Jan Smulders

  Vanaf390 Illusionisten

Mentalist Paul Weiss boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Mentalist Paul Weiss online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Mentalist Paul Weiss net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Illusionisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mentalist Paul Weiss beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mentalist Paul Weiss liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mentalist Paul Weiss wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mentalist Paul Weiss boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Illusionisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.