Search icon

Mermaid Crystal

Mermaid Crystal

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Op zoek naar een unieke en magische belevenis? Boek een professionele zeemeermin! Uniek en zeldzaam in Nederland. Als ‘Mermaid Crystal’ werk ik met een enorme passie om ieder concept zorgvuldig om te toveren tot een magische beleving. Van een ‘droge’ Mermaid Lagoon tot een spectaculaire tankshow of aquarium performance. Of misschien wel zeemeermin zwemlessen als uniek bedrijfsuitje? Met mijn passie, creativiteit, eerlijk- en zorgvuldigheid denk ik graag met je mee! - Unieke performances waar nog jaren later over gepraat wordt - Geeft een onvergetelijke indruk op de bezoekers - Als enige in Nederland volledig gekwalificeerd, dmv meerdere freedive en perslucht brevetten, en volledig verzekerd - Ervaar het meest realistische en authentieke zeemeermin entertainment - Staat je idee er niet tussen? Dan denk ik graag met je mee om iets fantastisch te realiseren
Shows:
 • Mermaid LagoonVanaf800
 • Live DecorVanaf1500
 • Tank ShowVanaf5000

Videos
Foto's
 • Flying Globe "Moondance"
  Flying Globe "Moondance"

  Vanaf1500 Event shows

 • Spectaculair zeemeermin entertainment
  Spectaculair zeemeermin entertainment

  Vanaf155 Event shows

 • Paljas
  Paljas

  Vanaf500 Theateracts

Mermaid Crystal boeken doe je zelf!

Event shows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Event shows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mermaid Crystal beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Event shows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mermaid Crystal liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mermaid Crystal wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mermaid Crystal boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.