Search icon

Mexicaans Mariachi Duo - Los del Sol

Mexicaans Mariachi Duo - Los del Sol

Muzikanten
Engels
Overig
Spaans
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Mexicaans mariachi duo Los del Sol brengt in prachtige Mariachi kostuums (traje de Charro met Sombreros) een breed Mexicaans repertoire. Dit alles wordt uitgevoerd met de onmiskenbare sound van Los del Sol. Ook de kleintjes worden niet vergeten. Voor de danseresjes wordt in een handomdraai al zingend een ballonfiguurtje gemaakt! Het optreden vindt mobiel semi-akoestisch plaats (stroom is niet nodig) met onze mobiele geluidsinstallatie welke aan volume aan te passen is.
Shows:
 • Mexicaans Mariachi Duo - Los del SolVanaf950
Genres
Latin

 • Het Jazz Trio
  Het Jazz Trio

  Vanaf895 Duo’s

  Jazz
 • Acoustic Knights
  Acoustic Knights

  Op aanvraag Duo’s

  BluesJazz
 • Duo Traverso
  Duo Traverso

  Vanaf400 Duo’s

  KlassiekLatin

Mexicaans Mariachi Duo - Los del Sol boeken doe je zelf!

Duo’s zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Duo’s direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mexicaans Mariachi Duo - Los del Sol beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Duo’s boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mexicaans Mariachi Duo - Los del Sol liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mexicaans Mariachi Duo - Los del Sol wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mexicaans Mariachi Duo - Los del Sol boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.