Search icon

Mexicaans Themafeest

Mexicaans Themafeest

Acts - clinics and shows
Nederlands
Engels
Duits
Spaans
Beschikbaarheid opvragen

Onweerstaanbare ritmes en klanken en Mexicaanse liedjes met hoog meezing en meeklapgehalte zorgen al snel dat de dansvloer vol staat. In de pauzes draait de Dj niet alleen muziek uit Mexico, maar ook eventueel top 40 muziek (of 60's , 70's, 80's etc.)


*Een compleet themafeest met All in-formule, bestaande uit, DJ, Mexicaans tweemansorkest Los del Sol en div. animaties en dansshows (Mexicaanse dans, tequila-act, een Mexicaanse/Latino carnavalsshow in glitterbikini met pluimen en als slot act een spectaculaire limboshow met vuuract).Het themafeest duurt 4 uur en omvat alles. De formule is uit te breiden met een muzikale ontvangstact, extra danseressen en/of decoratie. De meeste klanten kiezen voor deze formule, omdat hiermee ambiance verzekerd is! Daarna kan u besluiten om onze dj of uw eigen dj eventueel verder te laten zorgen voor de feestsfeer.


Inbegrepen in het themafeest basispakket:
*Mexicaans multi-instrumentaal en vocaal tweemansorkest Los del Sol, met eigen professionele licht en geluidsinstallatie (standaard tot 200 personen)*Mexicaanse zangeres/entertainster.
*Dj met volledige drive-in show (discobar) (Mexicaanse muziek, maar ook top 40 etc.).
*keuze uit 3 Mexicaanse interactieve acts; tequila-act, workshop Mexicaanse dans, Macarenadansen, limboshow met vuuract (met of zonder vuur).


Uitbreidingen:
*bijkomende uren: 150 euro per uur
*Ontvangstact met semi-akoestische muziek, door Mariachi-duo (zang/gitaar/percussie) met kleine mobiele geluidsinstallatie. (135,- Euro)*akoestisch mariachi duo, mariachi trio of compleet mariachi orkest (v.a. 275 euro)
*Onze professionele Mexicaanse showdansgroep (vanaf één koppel tot acht koppels) met dansen uit alle regio's van Mexico, in prachtige kostuums! (v.a. 475 euro)
*Mexicaanse decoratie klein of compleet decorpakket (v.a. 275 euro)
*spelattracties: bananacatching spel of giant limbopalmen (v.a. 100 euro)
*cocktailbar mét of zonder cocktails

Shows
Mexicaans Themafeest
Mexicaans Themafeest

Vanaf1350


Video’s
Foto's
 • Handstand Box
  Handstand Box

  Vanaf450 Event shows

 • Oosters Themafeest
  Oosters Themafeest

  Vanaf1055 Event shows

 • Gene Travis Seniorenshow
  Gene Travis Seniorenshow

  Vanaf650 Event shows

Mexicaans Themafeest boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Mexicaans Themafeest online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Mexicaans Themafeest net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Event shows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Event shows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mexicaans Themafeest beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Event shows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mexicaans Themafeest liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mexicaans Themafeest wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mexicaans Themafeest boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Event shows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.