Search icon

Mexicaanse Mariachi livemuziek

Mexicaanse Mariachi livemuziek

Bands
Nederlands
Engels
Duits
Spaans
Overig
Beschikbaarheid opvragen

Deze feestelijke act brengt de Mexicaanse sferen naar jouw evenement! Verschillende variaties zijn hier mogelijk.


Mexicaanse mobiele muziek van Los del Sol. Ideaal voor muzikale ontvangst van de gasten, tijdens het aperitief of tijdens de receptie en/of tijdens het diner. Met hun prachtige stem doet Los del Sol vele harten sneller kloppen! Deze Mexicaanse Mariachizangers zorgen niet enkel voor sfeervolle romantische Mexicaanse Mariachi-muziek, maar ook voor swingende Mexicaanse muziek tijdens uw diner, receptie, bruiloft, trouwfeest, bij ontvangst van de gasten, voor verjaardagen of kleinere feestjes. Bezetting; zanger/gitarist, Zangeres/danseres/percussie en begeleiding tegelijkertijd!
Uiteraard komen de muzikanten in toepasselijk kostuum.


Deze act heeft verschillende variaties:

* een Mexicaans duo met gitarist/zanger en Mexicaanse zangeres/danseres/percussioniste (zang, gitaar, dans, percussie )incl. mobiele geluidsinstallatie:
€ 495,- All in (2 x 30 min.) in een tijdsbestek van max. 2 uur
€ 625,- All in (3 x 30 min.) in een tijdsbestek van max. 3 uur
€ 750,- All in (4 x 30 min.) in een tijdsbestek van max. 4 uur


* een akoestisch Mexicaans heren mariachiduo (2 x zang, 2 x gitaar) kost € 495. Elk extra half uur kost € 125.

* een Mexicaans mariachi trio, bestaande uit 3 personen. (bijv. 3 x zang, 2 x gitaar, akoestische bas, accordeon, trompet of live percussie, eventueel harp, of 2 muzikanten en danseres 4 x 30 min. in een tijdsbestek van vier uur) kost € 925. Elk extra half uur kost € 125. Extra muzikanten zijn bij te boeken voor 225 Euro extra per muzikant.


Los del Sol bestaat uit een uniek veelzijdig duo van rasartiesten, dat door jarenlange ervaring verschillende spraakmakende Mexicaanse, Tropische en Spaanse acts, live-muziek en dansshows heeft ontwikkeld.
Los del Sol heeft België als thuisbasis, maar was te gast op vele festivals en podia in het buitenland.

Shows
All in (2 x 30 min.) in een tijdsbestek van max. 2 uur
All in (2 x 30 min.) in een tijdsbestek van max. 2 uur

Vanaf493

All in (3 x 30 min.) in een tijdsbestek van max. 3 uur
All in (3 x 30 min.) in een tijdsbestek van max. 3 uur

Vanaf625

All in (4 x 30 min.) in een tijdsbestek van max. 4 uur
All in (4 x 30 min.) in een tijdsbestek van max. 4 uur

Vanaf750

Genres
Latin

Video’s
Foto's
 • Edsel Juliet
  Edsel Juliet

  Vanaf975 Band

  FeestLatin
 • Maarten Russchen Band
  Maarten Russchen Band

  Vanaf750 Band

  BluesFunk
 • In diesem Lande und in dieser Zeit
  In diesem Lande und in dieser Zeit

  Vanaf750 Band

  Klassiek
Mexicaanse Mariachi livemuziek boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Mexicaanse Mariachi livemuziek online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Mexicaanse Mariachi livemuziek net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Band boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Band direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mexicaanse Mariachi livemuziek beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Band boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mexicaanse Mariachi livemuziek liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mexicaanse Mariachi livemuziek wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mexicaanse Mariachi livemuziek boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Band meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.