Search icon

Mexicaanse podiumshow

Mexicaanse podiumshow

Acts - clinics and shows
Nederlands
Engels
Duits
Spaans
Overig
Beschikbaarheid opvragen

Deze Mexicaanse podiumshow met live muziek en dans is een groot feest! Zorg voor de Mexicaanse sferen op jouw evenement.


Mexicaans Podiumoptreden Los del Sol (live-muziek en dansshows samen)


Voor een podiumoptreden heeft de keuze uit bijv:
*Mexicaanse show van 35 min. (met swingende herkenbare Mexicaanse livemuziek en dans.)
*Mexicaanse/Latino show van 35 min. (met swingende zonnige Latino muziek -Belle Perez stijl)
*Mexicaanse/Latino carnavalsshow van 35 min. in prachtig glitterkostuum met pluimen
*spectaculaire limboshow van 25 min. Met vuuract


De pauzes vullen wij op met onze tropische discobar, dus vallen er feitelijk geen pauzes. Zowel met de discobar als tijdens de shows wordt het publiek opgezweept. Een zonnige sfeer, spraakmakende shows en een swingend publiek zijn verzekerd.


Alles wordt uitgevoerd door tweemansorkest Los del Sol, dus de live-muziek én de dansshows (twee multi-instrumentale personen, met als bezetting 2 x zang, gitaar, keyboard, 2 x panfluiten, kleine percussie, verder verzorgen we de dansshow en de carnavalsshow tussendoor). Uitbreiding met extra showdanseressen is zeker een aanrader!


Prijzen:
* twee showblocks naar keuze In een tijdsbestek van twee uur: € 825,- All in
*drie showblocks naar keuze in een tijdsbestek van drie uur: € 1025,- all
*Uitbreiding met een vierde show € 200,- extra.


Aanrader: Uitbreiding met 2 showdanseressen die elk showblock in ander kostuum meedansen tijdens de showblocks: € 500,- All in. meerprijs extra danseressen: € 230,- per danseres.

Shows
Mexicaans Podiumoptreden Los del Sol
Mexicaans Podiumoptreden Los del Sol

Vanaf875


Video’s
Foto's
 • Champagne Ring - Aerial Hoop
  Champagne Ring - Aerial Hoop

  Vanaf500 Event shows

 • Gene Travis Gene Piërre De Lak-ei
  Gene Travis Gene Piërre De Lak-ei

  Vanaf650 Event shows

 • Cyr & Air (LED Hoop)
  Cyr & Air (LED Hoop)

  Vanaf850 Event shows

Mexicaanse podiumshow boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Mexicaanse podiumshow online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Mexicaanse podiumshow net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Event shows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Event shows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mexicaanse podiumshow beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Event shows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mexicaanse podiumshow liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mexicaanse podiumshow wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mexicaanse podiumshow boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Event shows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.