Search icon

Michael Chitoe

Michael Chitoe

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Sinds 2002 werkt Michael aan zijn muzikale carrière met o.a. Mark Dakriet, Rutger Kroese en Giorgio Tuinfort. Laatstgenoemde produceerde later voor Gwen Stefani, Akon en Michael Jackson. Naast zijn ontwikkeling als zanger/ entertainer, schrijft hij, in samenwerking met andere producers, zijn eigen materiaal. In 2009 wordt er achter de schermen gewerkt aan een Engelstalig album. Eind 2010 lag dit album in de Goody Bags van de Gouden Televizier Ring. Tevens was hij vijf dagen te zien met live optredens op de Miljonair Fair 2010, bij de Mobile Spa van De Zwaluwhoeve. Op 5 december 2010 was Michael te zien in het RTL 7 programma Business Class. Sinds de samenwerking met Harald van Panhuis, eigenaar van De Zwaluwhoeve, gaat het voorspoedig met de carrière van Michael. In september 2011 heeft Michael zijn eerste Nederlandstalige album uitgebracht. Zeven nummers met R&B, Soul en Funk invloeden. Hier staan tevens een aantal ballads op, waaronder “Weg van hier” en “Zonder jou”. Deze cd lag in de Goody Bags van het Kika Gala in Hotels van Oranje, in september 2011. In december 2011 mocht Michael live vier nummers van zijn album zingen, met zijn band op Radio 5. In 2012 hebben o.a. De Telegraaf, De Keukenhof, MeerBusiness en de 100%NL Zomertour dankbaar gebruik gemaakt van zijn optredens. In 2013 is Michael onder andere te zien tijdens de evenementen van Sterren on Tour.
Shows:
 • Michael ChitoeVanaf750
Genres
FunkPopRnBSoul

Videos
 • René van Beeten (André Hazes imitator)
  René van Beeten (André Hazes imitator)

  Vanaf995 Zangers

  Levenslied / volksTribute
 • Wesley Klein
  Wesley Klein

  Vanaf1495 Zangers

  Levenslied / volks
 • Jan-Joost
  Jan-Joost

  Op aanvraag Zangers

  Allround

Michael Chitoe boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Michael Chitoe beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Michael Chitoe liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Michael Chitoe wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Michael Chitoe boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.