Search icon

Michael Jackson Impersonator

Michael Jackson Impersonator

Acts, clinics & shows
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze Look a Like/Imitator is al jarenlang een professionele entertainer. Bij grote en kleine evenementen brengt hij Michael Jackson weer tot leven, en dit doet hij met veel podium ervaring. Niet alleen een geweldige look a like, maar ook een wonderbaarlijke Tribute artiest. Hij playbackt de meest bekende hits in geweldige kostuums bij zijn optredens. Je denkt dat Micheal Jackson himself in levende lijve voor je staat! Deze Look a Like/Imitator is al sinds 2007 bezig met zijn Michael Jackson act en heeft al in verschillende landen opgetreden.
Shows:
 • Michael Jackson ImpersonatorPrijs op aanvraag
Genres
Tribute

 • Sean Connery look a like
  Sean Connery look a like

  Vanaf850 Imitators

 • Robbie Williams imitator
  Robbie Williams imitator

  Vanaf1375 Imitators

  AllroundDance
 • Merante
  Merante

  Op aanvraag Imitators

  JazzPop

Michael Jackson Impersonator boeken doe je zelf!

Imitators zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Michael Jackson Impersonator beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Michael Jackson Impersonator liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Michael Jackson Impersonator wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Michael Jackson Impersonator boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.