Search icon

Michael Jackson Impersonator

Michael Jackson Impersonator

Acts - clinics and shows
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze Look a Like/Imitator is al jarenlang een professionele entertainer. Bij grote en kleine evenementen brengt hij Michael Jackson weer tot leven, en dit doet hij met veel podium ervaring. Niet alleen een geweldige look a like, maar ook een wonderbaarlijke Tribute artiest. Hij playbackt de meest bekende hits in geweldige kostuums bij zijn optredens. Je denkt dat Micheal Jackson himself in levende lijve voor je staat! Deze Look a Like/Imitator is al sinds 2007 bezig met zijn Michael Jackson act en heeft al in verschillende landen opgetreden.
Shows
Michael Jackson Impersonator
Michael Jackson Impersonator

Prijs op aanvraag

Genres
Tribute

 • André Hazes Sing Along Show
  André Hazes Sing Along Show

  Vanaf1395 Imitators

  Interactief / Op verzoekLevenslied / volks
 • Helene Fischer imitator (Jenny)
  Helene Fischer imitator (Jenny)

  Op aanvraag Imitators

  FeestLevenslied / volks
 • Frans Duijts Look a like
  Frans Duijts Look a like

  Vanaf1195 Imitators

  CeremonieFeest
Michael Jackson Impersonator boeken doe je zelf!
Imitators boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Michael Jackson Impersonator beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Michael Jackson Impersonator liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Michael Jackson Impersonator wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Michael Jackson Impersonator boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Imitators meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.