Search icon

Michael Jackson Look-a-like

Michael Jackson Look-a-like

Acts - clinics and shows
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
The king of pop is back! Deze identieke look-a-like heeft de stem en het uiterlijk van MJ! Met een performance ter ere van de de originele Jackson is deze show een must-have voor uw event. De Silva Entertainment Look A Likes lijken als twee druppels water op hun idolen. Ze zijn te boeken als special VIP guests op uw feest, walk around act, meet and greet of voor een podium act. De Michael Jackson look a like is solo te boeken maar ook compleet met The Jacksons. Zij geven een waanzinnige mini concert en u krijgt 100% top entertainment. De Prince look a like is ook een top entertainer en deze artiest zingt ook live en is ook te boeken met een band en als DJ verkleed als Prince. 1 x 20 minuten.
Shows
Michael Jackson Look-a-like
Michael Jackson Look-a-like

Vanaf650


 • Merante
  Merante

  Op aanvraag Imitators

  JazzPop
 • André Hazes Sing Along Show
  André Hazes Sing Along Show

  Vanaf1395 Imitators

  Interactief / Op verzoekLevenslied / volks
 • The Blues Brothers
  The Blues Brothers

  Vanaf1695 Imitators

Michael Jackson Look-a-like boeken doe je zelf!
Imitators boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Michael Jackson Look-a-like beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Michael Jackson Look-a-like liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Michael Jackson Look-a-like wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Michael Jackson Look-a-like boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Imitators meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.