Search icon

Michael Nobbe

Michael Nobbe

Artiesten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Meer dan de zingende opticien
Van Soundmixshow, via Joop van den Ende tot zingende opticien. Michael Nobbe heeft al vele podia belopen en is van alle markten thuis. Het is 1993. De tijd van de karaoke. Michael Nobbe zingt regelmatig in verschillende cafés. Met succes, steeds vaker krijgt hij het verzoek om te komen zingen.
Een bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum is niet compleet zonder goede muziek.
Zanger Michael Nobbe maakt van elke gelegenheid een feestje. Zijn Nederlands en Engelstalige repertoire is enorm uitgebreid. Op basis van uw wensen maakt hij er een maatwerk optreden van. Entertainment gegarandeerd!
Shows:
 • Michael NobbePrijs op aanvraag
Genres
Levenslied / volksPop

Videos
 • Wesley Broens
  Wesley Broens

  Vanaf695 Zangers

  FeestLevenslied / volks
 • Jared Grant
  Jared Grant

  Vanaf1995 Zangers

  AllroundBlues
 • André Hazes Jr.
  André Hazes Jr.

  Op aanvraag Zangers

  FoutLevenslied / volks

Michael Nobbe boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Michael Nobbe beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Michael Nobbe liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Michael Nobbe wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Michael Nobbe boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.