Search icon

Michel Beugelsdijk - Table Magic

Michel Beugelsdijk - Table Magic

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Tomeloze energie, vingervlugheid en vlotte babbel, dat is entertainer en goochelaar Michel Beugelsdijk!
Goochelaar Michel Beugelsdijk ook wel bekend als de magische broer van ADO profvoetballer en cultheld Tom Beugelsdijk, is op 16-jarige leeftijd begonnen in het entertainment vak. In eerste instantie heeft Michel zich toegelegd op een muzikale carrière en heeft aan het conservatorium gestudeerd. Toen de magische wereld op zijn pad kwam, nam zijn artiestenbestaan een andere wending. Nadat hij zichzelf een aantal bijzondere trucs had aangeleerd en merkte dat hij daar succes mee kreeg, breidde hij zijn repertoire uit. Een combinatie van een vlotte babbel, positieve energie en een aantal onnavolgbare trucs brachten hem op het professionele pad van goochelaar. Naast de vele succesvolle optredens met goochelen die hij volbrengt, is goochelaar Michel Beugelsdijk blijven investeren in zijn muzikale talent. Hij voelt zich als een vis in het water als hij met zijn table-magic gasten mag entertainen tijdens een diner, een walking dinner of een ander event. Hij brengt de gasten steeds op het verkeerde been met zijn vingervlugge goocheltrucs. En gebruikt daarbij zijn techniek als zakkenroller ook heel erg goed.
Door een combinatie van zijn enthousiasme, magische techniek en een dosis humor weet hij als goochelaar elk publiek te vermaken.
Maar ook als Michel Beugelsdijk gevraagd wordt om te zingen op een feest, verjaardag of opening straalt het enthousiasme van Michel zijn gezicht. Het liefste zingt Michel Beugelsdijk Nederlandstalige “feest”nummers, maar ook met een Engelse meezinger is hij zeker in zijn nopjes. Middels zijn enthousiasme, zijn gevoel voor ritme en fijne zangstem maakt Michel van elke bijeenkomst een geweldig feest. Dus goochelaar Michel Beugelsdijk is ook gecombineerd als zanger en goochelaar te boeken. Bijvoorbeeld voor een Magic & Music Dinner waarbij hij tussen de gangen door zijn zangkunst met zijn goochelkunst tezamen kan brengen. Ook heeft presentator Michel Beugelsdijk veel grote presentatieklussen op zijn naam gezet. De meest recente presentatie die hij heeft gedaan was voor Holland Casino, waar hij voor Serious Request één van de avonden in Breda aan elkaar heeft gepresenteerd. Tevens voor kleinere bijeenkomsten is Michel aan aangename presentator om wat meer cachet aan het programma te geven.
Shows:
 • Michel Beugelsdijk - Table MagicVanaf679

Videos
 • Wonderen aan tafel - Janse Heijn
  Wonderen aan tafel - Janse Heijn

  Vanaf325 Illusionisten

 • Ilussie Show
  Ilussie Show

  Vanaf1200 Illusionisten

 • Tim Horsting
  Tim Horsting

  Vanaf350 Illusionisten

Michel Beugelsdijk - Table Magic boeken doe je zelf!

Illusionisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Michel Beugelsdijk - Table Magic beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Michel Beugelsdijk - Table Magic liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Michel Beugelsdijk - Table Magic wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Michel Beugelsdijk - Table Magic boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.