Search icon

Michel Beugelsdijk - Table Magic

Michel Beugelsdijk - Table Magic

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Tomeloze energie, vingervlugheid en vlotte babbel, dat is entertainer en goochelaar Michel Beugelsdijk!
Goochelaar Michel Beugelsdijk ook wel bekend als de magische broer van ADO profvoetballer en cultheld Tom Beugelsdijk, is op 16-jarige leeftijd begonnen in het entertainment vak. In eerste instantie heeft Michel zich toegelegd op een muzikale carrière en heeft aan het conservatorium gestudeerd. Toen de magische wereld op zijn pad kwam, nam zijn artiestenbestaan een andere wending. Nadat hij zichzelf een aantal bijzondere trucs had aangeleerd en merkte dat hij daar succes mee kreeg, breidde hij zijn repertoire uit. Een combinatie van een vlotte babbel, positieve energie en een aantal onnavolgbare trucs brachten hem op het professionele pad van goochelaar. Naast de vele succesvolle optredens met goochelen die hij volbrengt, is goochelaar Michel Beugelsdijk blijven investeren in zijn muzikale talent. Hij voelt zich als een vis in het water als hij met zijn table-magic gasten mag entertainen tijdens een diner, een walking dinner of een ander event. Hij brengt de gasten steeds op het verkeerde been met zijn vingervlugge goocheltrucs. En gebruikt daarbij zijn techniek als zakkenroller ook heel erg goed.
Door een combinatie van zijn enthousiasme, magische techniek en een dosis humor weet hij als goochelaar elk publiek te vermaken.
Maar ook als Michel Beugelsdijk gevraagd wordt om te zingen op een feest, verjaardag of opening straalt het enthousiasme van Michel zijn gezicht. Het liefste zingt Michel Beugelsdijk Nederlandstalige “feest”nummers, maar ook met een Engelse meezinger is hij zeker in zijn nopjes. Middels zijn enthousiasme, zijn gevoel voor ritme en fijne zangstem maakt Michel van elke bijeenkomst een geweldig feest. Dus goochelaar Michel Beugelsdijk is ook gecombineerd als zanger en goochelaar te boeken. Bijvoorbeeld voor een Magic & Music Dinner waarbij hij tussen de gangen door zijn zangkunst met zijn goochelkunst tezamen kan brengen. Ook heeft presentator Michel Beugelsdijk veel grote presentatieklussen op zijn naam gezet. De meest recente presentatie die hij heeft gedaan was voor Holland Casino, waar hij voor Serious Request één van de avonden in Breda aan elkaar heeft gepresenteerd. Tevens voor kleinere bijeenkomsten is Michel aan aangename presentator om wat meer cachet aan het programma te geven.
Shows
Michel Beugelsdijk - Table Magic
Michel Beugelsdijk - Table Magic

Vanaf679


Videos
 • Goochelaar Mister Magic
  Goochelaar Mister Magic

  Vanaf550 Illusionisten

 • Goochelende Zwerver Harry
  Goochelende Zwerver Harry

  Vanaf395 Illusionisten

 • Vrouwelijke Tafelgoochelaar - internationaal
  Vrouwelijke Tafelgoochelaar - internationaal

  Vanaf755 Illusionisten

Michel Beugelsdijk - Table Magic boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Michel Beugelsdijk - Table Magic online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Michel Beugelsdijk - Table Magic net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Illusionisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Michel Beugelsdijk - Table Magic beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Michel Beugelsdijk - Table Magic liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Michel Beugelsdijk - Table Magic wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Michel Beugelsdijk - Table Magic boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Illusionisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.