Search icon

Mies Private dining en Catering

Mies Private dining en Catering

Koks & Chefs
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Mijn naam is Micha van der Veen, 26 jaar en geboren in Friesland. Mijn ervaring heb ik opgedaan in de topzaken van Nederland, waaronder De Librije*** en Landgoed Lauswolt*; ik ben klaar om mijn kennis met u te delen. Met plezier laat ik u kennismaken met de gastronomische keuken door middel van een workshop, een catering, als privéchef bij u thuis of op locatie. Ik ben erg flexibel en kan veel zolang het met eten te maken heeft.
Shows:
 • Mies 4 Gangen diner voor 4 personen incl Amuse's en WijnVanaf900
 • Mies 5 Gangen diner voor 4 personen incl Amuse's en WijnVanaf1000
 • Mies 6 Gangen diner voor 4 personen incl Amuse's en WijnVanaf1100

Foto's
 • Angelo Gheza (Thuiskok)
  Angelo Gheza (Thuiskok)

  Vanaf785 Koks & Chefs

 • Andrea van Lieshout
  Andrea van Lieshout

  Vanaf2750 Koks & Chefs

 • Puur Gianni - Pizzabakker op locatie
  Puur Gianni - Pizzabakker op locatie

  Vanaf255 Koks & Chefs

Mies Private dining en Catering boeken doe je zelf!

Koks & Chefs zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Koks & Chefs direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mies Private dining en Catering beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Koks & Chefs boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mies Private dining en Catering liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mies Private dining en Catering wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mies Private dining en Catering boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.