Search icon

Mijnwerker

Mijnwerker

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Oude tijden herbeleven door dit robuuste beeld van deze 'kompel'. Een mijn arbeider van weleer die een krachtig beeld van kameraadschap, moed en doorzettingsvermogen neerzet. In het contact heeft hij door zijn stoere voorkomen én vriendelijkheid een grote aantrekkingskracht op velen, groot en klein. Kinderen mogen gerust zijn houweel of lampje helpen dragen. Het koele metaal waar het beeld uit vervaardigd lijkt geeft de act een krachtige vervreemding: Een industriële uitstraling met warme menselijkheid: Onze favoriet! Dit levende standbeeld de mijnwerker zal de act uitvoeren op een lage sokkel. Hij zal 3x40 minuten spelen binnen een tijdsbestek van 4 uur.
Shows
Mijnwerker
Mijnwerker

Vanaf500


 • Killer Queen
  Killer Queen

  Op aanvraag Theateracts

  Tribute
 • Kant In Kleur
  Kant In Kleur

  Vanaf575 Theateracts

 • De Turfschipper
  De Turfschipper

  Vanaf525 Theateracts

Mijnwerker boeken doe je zelf!
Theateracts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mijnwerker beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mijnwerker liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mijnwerker wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mijnwerker boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Theateracts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.