Search icon

Mike Penders Searchers

Mike Penders Searchers

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Zijn stem is verantwoordelijk voor de vele hits die The Searchers hadden in de 60er jaren.En die nu nog steeds te horen zijn bij alle classic rock optredens. Iedereen met een klein beetje gevoel voor de 60er jaren kent de hit “Needles & Pins” – een van de grootste hits die uit is gekomen in de grootste geschiedenis van popmuziek Natuurlijk waren er veel hits met Mike’s stem, maar dat niet alleen, hij was ook verantwoordelijk voor de specifieke 12 snarige gitaar sound die de Searchers beroemd maakte. Herinner je deze nog?

''When You Walk In The Room'' ''Sweets For My Sweet'' ''Sugar And Spice'' ''Don't Throw Your Love Away'' ''What Have They Done To The Rain'' ''Goodbye My Love'' ''Take Me For What I'm Worth''

Allen waren Top 20 Hits inclusief een aantal Nummer 1's. The Searchers hadden een enorm succes in de USA waaronder de onvergetelijke ''Love Potion Number 9''. Het is geen wonder dat de meeste muziekfans The Searchers een van de meest succesvolle en belangrijke groepen vinden na de Beatles in de fantastische periode of popmuziek
Shows
Mike Penders Searchers
Mike Penders Searchers

Prijs op aanvraag

Genres
Sixties / 60`s

Videos
 • Dr. Groove
  Dr. Groove

  Vanaf1415 Coverbands

  DiscoFunk
 • Cock Robin
  Cock Robin

  Op aanvraag Band

  PopRock
 • Wannebiezz
  Wannebiezz

  Op aanvraag Coverbands

  CarnavalEighties / 80´s
Mike Penders Searchers boeken doe je zelf!
Bands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Bands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mike Penders Searchers beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Bands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mike Penders Searchers liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mike Penders Searchers wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mike Penders Searchers boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Bands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.