Search icon

Mike van Dijk

Mike van Dijk

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Het Nederlandse lied werd hem met de paplepel ingegoten. Aangezien Mike gezegend is met een hele warme, mooie, volle klank in zijn stem besloot Mike na aanmoediging van dierbaren en vrienden hier wat mee te doen… Inmiddels heeft de in Enschede woonachtige sympathieke levensliedzanger Mike van Dijk al meer dan 10 jaar voor diverse releases van singles gezorgd, en heeft inmiddels zijn 4e album op naam staan. Wie Mike hoort en aan het werk ziet zal opmerken dat hij naast zijn goedverzorgde uiterlijk en spontaniteit, de zaal binnen no time mee heeft met zijn fijne en vooral heel hoog “meezing gehalte” sound. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de “oude klassiekers” “Donna Carmela Gonzales”, “Adios Maria” en “Ga” in een nieuw jasje gestoken. Maar ook het nummer waar het destijds allemaal mee begon “Verloren tijd” van het gelijknamige album welke Mike als eerste uitbracht in 2004.

Mike van Dijk 2004:

Het debuutalbum van Mike met het naar het nummer vernoemde album “Verloren tijd”. Vele bekende namen als tekstschrijvers o.a Manfred Jongenelis, die vele bekende hits op zijn naam heeft staan en niet meer is weg te denken uit de muziekwereld! Gewoon weer een cd waar we met recht kunnen zeggen…HEERLIJK HOLLANDS!

Mike van Dijk 2005:

“Ik kan niet zonder jou” het tweede album van Mike. Met vele prachtige ballads zoals het nummer “Ik ben zo veranderd”, maar ook zeker erg  mooie en swingende up tempo nummers zoals “Met lege handen” en “Jij bent van mij” Ook een gezellige wals is terug te vinden op dit album…”Ik draai er niet om heen”.

Mike van Dijk 2007:

“Ik ben er voor jou” het derde album van Mike. Mike verteld hierover “Liedjes met gevoel, ieder liedje heeft een verhaal en is mij op het lijf  geschreven. ”Met dit album keer ik terug naar mijn muzikale roots, Het voelt goed”. Dan breekt er een periode van stilte aan voor Mike op cd-gebied, de bekende stilte voor de storm. Mike komt terug en hoe?! Hij legt voor zichzelf de lat hoog en werkt samen met namen als Waylon van der Heijden en Manfred Jongenelis. Maar schrijft zelf ook teksten voor zijn nieuwe album “Zonder te blikken of te blozen” o.a “Ga jij maar lekker naar die ander” en “Oh, luister toch”.

Mike van Dijk 2014:

Voor het vierde album van Mike “Zonder te blikken of te blozen” opgenomen in de studio van Waylon v.d. Heijden is alles uit de kast getrokken van de beste sessiemuzikanten, koorwerkers tot aan de mastering. Successingles “Ga jij maar naar die ander” uit 2012, “Oh luister toch” uit 2013 zijn ook te beluisteren op dit album net als sfeervolle meezingers als “Ga” en “Adios Maria” Kortom een album waar de liefhebbers een hoop plezier aan beleven. Inmiddels kunnen we de eveneens sucsesvolle singles “Zolang jij maar van me houd”, “Nog een laatste kus” en “Donna Carmela Gonzales” aan het rijtje toevoegen. Welke net als Mike zijn eerder uitgebrachtte singles door de vele airplay goed zijn opgepakt door de Nederlandse als ook de Vlaamse radiozenders. In het land is Mike geen onbekende meer met zijn optredens, en staat veelvuldig en met heel veel plezier in the spotlights, ook geeft hij regelmatig een interview aan radiozenders. Mike van Dijk heeft zijn voetsporen zeker verdiend in de artiestenwereld, maar we gaan zeker nog veel meer van hem zien en horen!
Shows:
 • Mike van DijkVanaf695
Genres
FeestFoutLevenslied / volks

Videos
 • Aymar Torres (Acoustic Bossanova-Latin)
  Aymar Torres (Acoustic Bossanova-Latin)

  Vanaf385 Zangers

  Latin
 • Marco Kanters
  Marco Kanters

  Vanaf695 Zangers

  CeremonieFeest
 • All- Round Zanger Nilson Silva
  All- Round Zanger Nilson Silva

  Vanaf450 Zangers

  AchtergrondmuziekAllround

Mike van Dijk boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mike van Dijk beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mike van Dijk liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mike van Dijk wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mike van Dijk boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.