Search icon

Mike van Loon | Hedkandi

Mike van Loon | Hedkandi

DJ's
Engels
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

DJ Mike van Loon is vooral bekend van zijn nauwe banden met het prestigieuze label HedKandi, waarmee hij flink zijn stempel heeft gedrukt op de muziekscene, niet alleen in Nederland maar wereldwijd. Als lid van het originele Team Hed Kandi vliegt hij de hele wereld over en heeft hij bijgedragen aan het iconische geluid van het label. Als radio producer en radiohost voor de bekende HedKandi radioshow is hij veelvuldig te horen in de Engelse versie die wereldwijd jaarlijks meer dan 1,5 miljoen luisteraars trekt. Sinds 1 december 2023 is hij wekelijk te horen op vrijdagavond van 7-9 op het nieuwe radiostation Radio4all.

Zijn unieke stijl omvat een fusie van chill, deep house, house en progressive, wat bijdraagt aan de onderscheidende atmosfeer van zijn sets. Met een indrukwekkende lijst van clubs en festivals die hij heeft aangedaan, blijft Mike van Loon zijn fans boeien met zijn DJ sets. Een kleine selectie van clubs en festivals: Pacha London & Ibiza, Café del Mar Ibiza & Mallorca, Eden Ibiza, Es Paradis Ibiza, Gatecrasher Sheffield, Mysteryland, Dancevalley, Opium Miami, Arthouse Sydney, Le Chateau New York, Ruby Skye San Francisco, Pink Elephant Sao Paulo .....
Shows
DJ Set
DJ Set

Prijs op aanvraag

Genres
HouseNu-disco

Videos
Foto's
 • Stino
  Stino

  Vanaf695 House DJ's

  ElektroHouse
 • Ennergize
  Ennergize

  Vanaf235 House DJ's

  HouseLatin
 • Blake Brix
  Blake Brix

  Op aanvraag House DJ's

  AllroundDance
Mike van Loon | Hedkandi boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Mike van Loon | Hedkandi online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Mike van Loon | Hedkandi net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

House DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

House DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mike van Loon | Hedkandi beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

House DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mike van Loon | Hedkandi liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mike van Loon | Hedkandi wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mike van Loon | Hedkandi boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

House DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.