Search icon

Mike’s Pianoshow

Mike’s Pianoshow

Bands
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Interactie en verzoekjes, dat is waar Mike’s Pianoshow om draait. Geen band zo interactief als deze, het publiek staat centraal in deze show: u vraagt, zij spelen! Mike is een virtuoos op de piano en krijgt werkelijk alle liedjes die je wil uit z’n vingers. De drie bandleden oefenen aan een stuk door nieuwe liedjes zodat ze al jouw verzoekjes kunnen spelen. Schrijf gewoon op wat je wil op een bierviltje, dan regelen de drie het voor je, en dat lukt ze dan ook goed! Plus: ze weten precies wat jouw feestje nodig heeft. Een volkse meezinger? Check! Iemand uit het publiek wil meezingen of meespelen? Geen probleem! Flexibiliteit en wendbaarheid is superbelangrijk voor Mike’s Pianoshow, daarom is er dan ook zoveel mogelijk.

Bijzonderheden

Mike’s Pianoshow is uit te breiden met een fantastische zangeres voor nog meer variatie in repertoire. Ook kan het als duelling pianoshow worden geboekt met nog een zanger/pianist. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden!
Shows
Mike’s Pianoshow
Mike’s Pianoshow

Vanaf1850

Genres
AllroundEighties / 80´sFeestInteractief / Op verzoekLevenslied / volksNineties / 90`sRockSeventies / 70`sSixties / 60`sTop 40Zeroes / oo`s

Videos
 • Crazy Pianos On Tour
  Crazy Pianos On Tour

  Vanaf9975 Pianoshows

  Allround
 • De Kerstpiano’s
  De Kerstpiano’s

  Vanaf1650 Pianoshows

 • Dennis' Pianobar
  Dennis' Pianobar

  Vanaf900 Pianoshows

  AllroundDance Classics
Mike’s Pianoshow boeken doe je zelf!
Pianoshows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Pianoshows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mike’s Pianoshow beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Pianoshows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mike’s Pianoshow liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mike’s Pianoshow wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mike’s Pianoshow boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Pianoshows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.