Search icon

MindLeader | Magic & Mystery Entertainment

MindLeader | Magic & Mystery Entertainment

Acts - clinics and shows
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Joe Pequerrucho is ruim 25 jaar actief als fulltime professioneel magic & mystery entertainer.

Hij vermengt verschillende disciplines en technieken uit het illusionisme, mentalisme en praktische psychologie met elkaar, hierdoor is hij in staat een unieke amusementsvorm te bieden.

Naast het creëren van de illusie dat hij gedachten kan lezen, misleidt hij uw ogen, beïnvloedt hij uw gedrag en manipuleert hij uw denkpatronen dusdanig dat ALLES mogelijk lijkt.

Ongeacht de setting waarin de acts worden gepresenteerd, walk-around of als centrale show, zorgt deze vorm van entertainment naast grote verbazing ook voor de interactie die mensen met elkaar verbindt. 

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, incentive, congres, beurs, (walking) dinner party, bruiloft of andere (informele) gelegenheid., er wordt gegarandeerd over nagepraat!

Shows
MindLeader - Stand-up / Centraal optreden
MindLeader - Stand-up / Centraal optreden

Prijs op aanvraag

MindLeader - Walk-around / Table Magic
MindLeader - Walk-around / Table Magic

Prijs op aanvraag


Foto's
 • Magic Workshop 1001 Nacht | Ton Bal
  Magic Workshop 1001 Nacht | Ton Bal

  Vanaf650 Illusionisten

 • Mentalist Paul Weiss
  Mentalist Paul Weiss

  Op aanvraag Illusionisten

 • Mentalist & Mind-Reader - Alex Blackwood
  Mentalist & Mind-Reader - Alex Blackwood

  Vanaf565 Illusionisten

MindLeader | Magic & Mystery Entertainment boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct MindLeader | Magic & Mystery Entertainment online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van MindLeader | Magic & Mystery Entertainment net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Illusionisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is MindLeader | Magic & Mystery Entertainment beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat MindLeader | Magic & Mystery Entertainment liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van MindLeader | Magic & Mystery Entertainment wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je MindLeader | Magic & Mystery Entertainment boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Illusionisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.