Search icon

Mini Drive-In Show

Mini Drive-In Show

Drive-in shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Breng het feest naar jouw huis toe met de mini-drive in show. Letterlijk ALLES wat je nodig hebt om feest om te bouwen tot een echte club. Bruiloft, bedrijfsfeest, evenementen, voor alle feesten en partijen is de Drive-in show geschikt. Met jaren lange ervaring van allround DJ's, welke graag de muziek draaien die het publiek wil horen. Bij de mini Drive-in Show zitten uiteraard: - Pioneer CD Spelers - Versterker & Mengpaneel - Drive-in Bar - Licht - Alle nodige bekabeling - 2 boxen (2x top kasten) 150 watt continue - 1 man personeel voor op- en afbouw. En uiteraard een ervaren allround DJ die jouw gasten naar hogere sferen brengt.
Shows
Mini Drive-In Show
Mini Drive-In Show

Vanaf350

Genres
AllroundDanceDiscoEighties / 80´sFeestNineties / 90`sPopSeventies / 70`sTop 40Zeroes / oo`s

 • De Discopolitie
  De Discopolitie

  Vanaf400 Allround

  AchtergrondmuziekAllround
 • Disco Royaal
  Disco Royaal

  Vanaf465 Allround

  DiscoEighties / 80´s
 • Willy Latino Band
  Willy Latino Band

  Vanaf1895 Allround

  AllroundDisco
Mini Drive-In Show boeken doe je zelf!
Allround boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mini Drive-In Show beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mini Drive-In Show liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mini Drive-In Show wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mini Drive-In Show boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Allround meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.