Search icon

Mister Koukleum en zijn IJsmobiel

Mister Koukleum en zijn IJsmobiel

Foodtrucks
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Als jij entertainment wilt combineren met overheerlijk ijs, zoek dan niet verder. Mr. Koukleum en zijn ijsmobiel is de perfecte act voor jouw evenement!
Deze mister vermaakt jong en oud en deelt ook nog eens ijsjes uit!
Wat is er lekkerder dan op een heerlijke zomerse dag een smakelijk ijsje in ontvangst te mogen nemen, gemaakt van vers en écht Italiaans ijs? Mister Koukleum kan van nature soms wat klunzig overkomen, maar heeft met zijn grappen alle lachers op zijn hand. Waar bij hem de rillingen over zijn rug lopen van de koude bolletjes, lopen bij u de tranen over uw wangen van het lachen. Of deze vrolijke vriend ze allemaal op een rijtje heeft…? In ieder geval drie heerlijke smaken ijs waar jong en oud van zal genieten! Bij dit product wordt het volgende meegeleverd: - 1 Acteur - 350 tot 400 IJsjes
Shows:
 • Mister Koukleum en zijn IJsmobielVanaf595

 • De Smoothie Toren
  De Smoothie Toren

  Vanaf415 Foodtrucks

 • Angelo Gheza (Thuiskok)
  Angelo Gheza (Thuiskok)

  Vanaf785 Koks & Chefs

 • Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop
  Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop

  Vanaf625 Cocktail / Baristas

Mister Koukleum en zijn IJsmobiel boeken doe je zelf!

Foodtrucks zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Foodtrucks direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Mister Koukleum en zijn IJsmobiel beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Foodtrucks boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Mister Koukleum en zijn IJsmobiel liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Mister Koukleum en zijn IJsmobiel wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Mister Koukleum en zijn IJsmobiel boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.